Kaisa Lähteenmäki-Smith

Olen työskennellyt aluekehityksen ja julkisen johtamisen teemojen parissa yli 20 vuotta, tutkimuslaitoksissa, valtionhallinnossa, Sitrassa ja konsulttitoiminnassa. Sydämeni sykkii erityisesti tieteen ja päätöksenteon vuorovaikutukselle, hyvinvointivaltion uudistamiselle ja kokeilevalle kehittämiselle. Missioni elämässä on pitää suomalainen hallinto jatkossakin ilmiömäisen laadukkaana ja uudistuskykyisenä.
Maailma olisi paljon parempi paikka, jos me kaikki pyrkisimme tulemaan siksi ihmiseksi, jonka koiramme luulevat meidän jo olevan.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Julkishallinnon systeeminen ohjaus ja politiikan tekemisen uudistuslupaukset:
kaksoissiirtymästä julkisen johtamisen neloslutziin?

Oletko koskaan ajatellut, miten paljon yhteistä julkisella johtamisella ja politiikalla on urheilun ja taiteen kanssa? Politiikka on “mahdollisen taidetta” — se rajautuu siihen, mikä kulloinkin kyetään viemään yhteiselle agendalle ja toteutukseen. Kompromissien takia sinne harvoin päätyy äärisaavutuksia tai tajunnanräjäyttäviä taidonnäytteitä.

Lue lisää Julkishallinnon systeeminen ohjaus ja politiikan tekemisen uudistuslupaukset:
kaksoissiirtymästä julkisen johtamisen neloslutziin?

Referenssini

Näytä