Kaisa Lähteenmäki-Smith

Olen työskennellyt aluekehityksen ja julkisen johtamisen teemojen parissa yli 20 vuotta, tutkimuslaitoksissa, valtionhallinnossa, Sitrassa ja konsulttitoiminnassa. Sydämeni sykkii erityisesti tieteen ja päätöksenteon vuorovaikutukselle, hyvinvointivaltion uudistamiselle ja kokeilevalle kehittämiselle. Missioni elämässä on pitää suomalainen hallinto jatkossakin ilmiömäisen laadukkaana ja uudistuskykyisenä.
Maailma olisi paljon parempi paikka, jos me kaikki pyrkisimme tulemaan siksi ihmiseksi, jonka koiramme luulevat meidän jo olevan.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Blogi: Moninainen kuntapolitiikka tarjoaa kiihdytyskaistaa nopeimmille ja turvallista kyläraittia rauhallisempaan vauhtiin tykästyneille?

”Kuntapolitiikan tulevaisuus” -raportti kokoaa yhteen työryhmän ja sen alaisten jaostojen, sekä valmisteluun osallistuneiden kuntatoimijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden työn. Blogin kirjoittajat olivat…

Lue lisää Blogi: Moninainen kuntapolitiikka tarjoaa kiihdytyskaistaa nopeimmille ja turvallista kyläraittia rauhallisempaan vauhtiin tykästyneille?

Referenssini

Näytä