Oulun Innovaatioallianssin (OIA) vaikuttavuusarviointi

MDI tukee yhteistyössä VTT:n kanssa Oulun Innovaatioallianssin (OIA) strategian ja yhteistyölle asetettujen tavoitteiden toteutumisen vaikuttavuusarviointia. Ekosysteemimäinen ja verkostomainen toiminta on tämän päivän vastaus kaupunkien missiolähtöisen innovaatio- ja elinvoimapolitiikan toteuttamiseksi. Tämän kokonaisuuden ja sen vuorovaikutuksellisen dynamiikan ymmärtäminen ja arviointi vaatii uudenlaisia lähestymistapoja ja mittareita, jotka ottavat myös nykyistä paremmin huomioon ekosysteemien lisäarvon yrityksille, tutkimusorganisaatioille sekä laajemmin elinkeinoelämän ja yhteiskunnan uudistumiseen.

Toteutus rakentuu aiemmalle Innokaupunkien kehittämistyölle vaikuttavuuden seurannassa ja arvioinnissa. Hankkeessa laaditaan vaikuttavuusarvioinnin viitekehys ja sovelletaan sitä arvioinnin toteutukseen. Lopputulemana syntyy vaikuttavuusarvio ja seurannan malli myös jatkossa sovellettavaksi.

Pyydä tarjous

Toteutamme vuosittain ~100 erilaista toimeksiantoa lyhyistä työpajatoteutuksista monivuotisiin tutkimushankkeisiin.

Verkkokauppa

Kehitys kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? MDI:n kaupassa voit haarukoida erilaisten toteutusten hintaa ja halutessasi saat arviosta koonnin sähköpostiin.

Siirry verkkokauppaan