Mikko Valtakari

Olen erikoistunut julkishallinnon toiminnan ja politiikkatoimien vaikuttavuuden arviointiin sekä julkisen hallinnon toiminnan vaikuttavuuslähtöiseen kehittämiseen. Johtavana asiantuntijana vedän vaativia tutkimus- ja selvityshankkeita ja työskentelen etenkin työllisyyden, elinkeinojen, hyvinvoinnin, osaamisen ja innovaatioiden teemojen parissa sekä luotsaan näihin aihepiireihin keskittyvää tiimiä. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Tempo Economicsissa, Helsingin kauppakorkeakoulun LTT-Tutkimuksessa ja Helsingin yliopiston maantieteen laitoksella. Koulutukseltani olen suunnittelumaantieteilijä.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Arviointi: Valtakunnallinen Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma (TYÖ2030). Missä onnistuttiin, ja mitä pitää vielä kehittää?

Sosiaali- ja terveysministeriö on toteuttanut TYÖ2030-ohjelman yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön sekä työmarkkinajärjestöjen ja muiden työelämän toimijoiden kanssa. Ohjelma oli osa Sanna Marinin hallitusohjelmaa. Ohjelman operatiivisesta toteutuksesta vastasi Työterveyslaitos.

Lue lisää Arviointi: Valtakunnallinen Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma (TYÖ2030). Missä onnistuttiin, ja mitä pitää vielä kehittää?

Referenssini

Näytä