Juho Nyman

Olen toteuttanut viimeisen reilun 10 vuoden aikana kymmeniä arviointeja ja tutkimusselvityksiä erityisesti työllisyys-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikkaan liittyen. Viime aikoina olen työskennellyt muun muassa jatkuvaan oppimiseen ja työvoiman osaamistarpeisiin, innovaatioekosysteemeihin, työllisyyspalveluihin, työllisyysvaikutusten arviointeihin ja yritystuki-instrumentteihin liittyvien teemojen parissa. Olen kokenut asiantuntija erilaisten ohjelma-, hanke- ja kokeiluarviointien tekijänä.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Arviointi: Valtakunnallinen Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma (TYÖ2030). Missä onnistuttiin, ja mitä pitää vielä kehittää?

Sosiaali- ja terveysministeriö on toteuttanut TYÖ2030-ohjelman yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön sekä työmarkkinajärjestöjen ja muiden työelämän toimijoiden kanssa. Ohjelma oli osa Sanna Marinin hallitusohjelmaa. Ohjelman operatiivisesta toteutuksesta vastasi Työterveyslaitos.

Lue lisää Arviointi: Valtakunnallinen Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma (TYÖ2030). Missä onnistuttiin, ja mitä pitää vielä kehittää?

Referenssini

Näytä