Kuntakortti

Kuntakortti on palvelu kuntien tiedolla johtamisen tueksi. Robotti hakee, kokoaa ja visualisoi päätöksenteossa olennaisen tiedon seitsemälle teemasivulle joka päivä. Kuntakortti on aina ajan tasalla, ja siihen on koottu keskeisimmät aluekehityksen muuttujat seuraavista teemoista: väestö, vetovoima, työllisyys, koulutus ja hyvinvointi, yritystoiminta sekä alue- ja kuntatalous. Täydentävällä sisältösivulla on tällä hetkellä tietoa koronaviruksesta.
 
 
”Kuntakortista löytyy yhdellä vilkaisulla kaikki olennainen tilastodata, jota tarvitsemme jokapäiväisessä työssä.”
 
”Enää ei tarvitse itse päivystää tilastojen päivittymistä ja koostaa tietoja oikeaan muotoon — robotti tekee sen puolestani ja säästää vuosittain kymmeniä turhia työtunteja.”
 
”Kuntakortissa on monta eri teemaa — aina löytyy olennainen taustatieto kunnan kehityksestä.”
 

Tässä maistiaisia tulevasta verkkokaupasta!

Automatisoitu tilannekuva oman kunnan aluekehityksestä yhdessä paketissa valmiiksi koottuna ja visualisoituna

  • Tieto on nopeasti ja helposti käytettävissä. Sekä sähköisesti että printtinä, riippumatta käytössä olevista välineistä.
  • Tietotyön painotus tiedon tulkintaan — parempia tietoon perustuvia päätöksiä. Kuntakortin hinta säästyy takuuvarmasti vuoden aikana, sillä kunnan työntekijöiltä ja luottamushenkilöiltä säästyy vuodessa yhteenlaskettuna useampia työpäiviä tiedon hakemisessa, käsittelyssä ja erilaisten esitysten kokoamisessa. Kunta saa halutessaan myös automaattisesti päivittyvän Excel-datan ja PPT-esityksen sekä kuvat Kuntakortin sisällöstä ja teksteistä käyttöönsä.
  • Tieto on koottu eri tietolähteistä ja -alustoilta omaa kuntaa koskevaan pakettiin. Graafit ja tekstit on räätälöity helppolukuisiksi.
  • Sähköinen linkki — ajantasainen kortti on
    aina ladattavissa. Ei turhia kirjautumisia järjestelmiin. Kuntakortti-uutiskirjeen voivat tilata kaikki halukkaat kunnassa. Uutiskirjeen mukana halukkaille kilahtaa uutta tietoa sähköpostiin kuukausittain, ja mukana on ajantasaista tietoa myös Kuntakortista.
  • Valmiiksi koottu helposti omaksuttavaan muotoon — ei vain alan asiantuntijoiden ja datanikkareiden käyttöön. Luottamushenkilöt ja ”tavalliset kansalaiset” käyttävät Kuntakorttia ketterästi.
  • Kuntakorttia päivitetään joka päivä — tiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla. Tieto on myös validoitu ja tarkistettu.

Kuntakortissa on myös ajankohtaista koronatilannetietoa ja Telian dataa liikkumisen muutoksista. Tietopaketti avaa kuntatason tietoa sairastuneiden määrästä sekä laajemmin koko maan tilannetta. Tiedot perustuvat THL:n ja Tilastokeskuksen kriisitilanteessa avaamaan kuntatietoon. Osana teemasivua löytyy Telian matkapuhelinverkkodataan perustuvaa tietoa matkamäärien muutoksista kunnissa.

Tutustu Kuntakorttiin

Alla olevan linkin kautta voit etsiä näytekappaleen kuntasi kortista. Valikoimassa ovat kaikki Suomen kunnat. Tilaustuote päivittyy automaattisesti mahdollisimman ajantasaiseksi. Näytekappaleet eivät sisällä kaikkein tuoreinta tietoa eivätkä päivity.

Tutustu ilmaiseen Kuntakortti-näytteeseen

Valitse sopiva palvelutaso

Kuntakortista on saatavilla kolme eri palvelutasoa ja lisäksi erikseen sovittavia jokerikortteja. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tarpeita ja sopiva palvelupaketti.

PARI
TÄYSKÄSI
VÄRISUORA
Pari-palvelutason lisäksiTäyskäsi-palvelutason lisäksi
Automaattisesti päivittyvä Kuntakortti kahdesta teemasta
Tuoreimmat ja tarkimmat kuukausittaiset väestö- ja työllisyystiedot, jotka Tilastokeskus ja työ- ja elinkeinoministeriö julkaisevat.
Laaja teemasisältö kuudesta keskeisestä aluekehityksen teemasta + yhdestä täydentävästä temaattisesta sisältösivusta
Tietosisältöinä väestö- ja työllisyysteemojen lisäksi koulutus ja hyvinvointi, yritystoiminta, alue- ja kuntatalous sekä koronatilanne.
Robotin automaattisesti päivittämät lisämateriaalit
PowerPoint-esitys (asiakkaan ppt-pohja)
Excel-tiedosto
Kuvapankki Kuntakortin sisällöillä
Kuntakortti-uutiskirje kaikille halukkaille kunnassa
Uutta tietoa kunnasta suoraan omaan sähköpostiin kuukausittain.
Mukana on ajantasaista tietoa Kuntakortista ja sen uusista ominaisuuksista.
Maksullisia tietosisältöjä
Mukana maksullisia ja nopeasti päivittyviä tilastoaineistoja.
Kuntaranking
Robotti tekee kunnasta koonnin: missä indikaattoreissa kunnalla menee tilastojen valossa erityisen hyvin ja missä verrokkeja selvästi heikommin.
Räätälöity ilme
Toteutus asiakkaan logolla ja värimaailmalla.
Verrokkikunnat
Asiakkaan valitsemat kolme verrokkikuntaa.

Sisältö ja hinnoittelu

KuntakorttiPariTäyskäsiVärisuora
Automaattisesti päivittyvä kuntakortti
Kuntakortti-uutiskirje
Laajat teemasisällöt
Maksulliset tietosisällöt
Räätälöity ilme
Verrokkikunnat
Lisämateriaalit: PowerPoint-esitys, Excel-tiedosto ja kuvapankki
Kuntaranking
Hinta (hintaan lisätään alv 24 %
alle 5000 as. kunnat900 € / vuosi
75 € / kk
1 800 € / vuosi
150 € / kk
2 700 € / vuosi
225 € / kk
5000–49 999 as. kunnat1 250 € / vuosi
104 € / kk
2 500 € / vuosi
208 € / kk
3 750 € / vuosi
313 € / kk
yli 50 000 as. kunnat2 000 € / vuosi
167 € / kk
4 000 € / vuosi
333 € / kk
6 000 € / vuosi
500 € / kk

Jokerikortit – kysy toteutuksesta meiltä tarkemmin

 

TIETOJEN UPOTUS KUNNAN VERKKOSIVUILLE

Teemme automaattisesti päivittyvät graafit ja kuvakoonnit verkkosivuillenne. Esitys tavallista kansalaista kiinnostavasti. Tietojen avulla on mahdollista tuoda esille kunnan vahvuuksia ja erityis-ominaisuuksia esimerkiksi kuntamarkkinointiin.

Sisällön ja toteutuksen suunnittelu asiakkaan kanssa. Upotusvalmiit ja automaattisesti päivittyvät kuvat iframe-elementteinä verkkosivuillenne.

RÄÄTÄLÖIDYT LISÄSIVUT

Tuomme Kuntakorttiin asiakkaan toiveesta uusia teemasivuja, joiden sisällöt päivittyvät automaattisesti.

ENNUSTEDATOJEN TÄYDENNYS

Tuotamme ajankohtaista tietoa koronan mahdollisista vaikutuksista kunnan väestöön, työllisyyteen ja aluetalouteen. Hinta tarkennetaan tilaajan kanssa ennusteen laajuuden mukaan.

SEUTU- JA MAAKUNTAKORTIT

Maakunta- ja seutukuntatason tarkastelut saat omana korttinaan. Kortin lopuksi tarkastellaan valituilla avainmuuttujilla maakunnan tai seudun sisäistä kehitystä kuntatasolla absoluuttisin lukuarvoin ja muutosta esimerkiksi edellisvuoteen. Hinta tarkennetaan tilaajan kanssa sisällön ja laajuuden perusteella.

Ota yhteyttä ja tilaa kuntakortti

Valtteri Laasonen
050 533 0604
valtteri.laasonen@mdi.fi

Kerro meille myös palautetta Kuntakortista.

Lisätietoa

Järjestimme ti 28.4.2020 webinaarin kaikille kuntien tietojohtamisesta kiinnostuneille. Webinaarissa luotiin ajankohtaiskatsaus aluekehitykseen ja kuntakorttiin.

Kuntakortin esite
Katso webinaarin tallenne
Webinaarin materiaali (pdf)