Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 17.6.2022 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MDI Public Oy (2474533-0). 

Näitä sopimusehtoja sovelletaan MDI Public Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. MDI Public Oy:n välittämien palveluiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. MDI Public Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, vaan se on esitetty erikseen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tietosuoja

Tilausta tehdessään asiakas on velvoitettu luovuttamaan yhteystietonsa. Vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti, postiosoite ja laskutustiedot. Asiakkaan tiedot tallennetaan MDI Public Oy:n asiakasrekisteriin. Tarkemmat MDI Public Oy:n tietosuojaehdot on kuvattu MDI:n verkkosivuston tietosuojaselosteessa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mdi.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron jota voit käyttää viitteenä asioidessasi tilaukseen liittyen
  • maksutapatiedot
  • toimitustapatiedot
  • tilatut tuotteet
  • laskuyhteenvedon

MDI pidättää itsellään oikeuden korjata tuotteiden hintoja, jos ne näkyvät verkkokaupassa virheellisesti teknisistä syistä johtuen.

Maksutavat

Lasku

Toimitusaika

Toimitamme sähköiset tuotteet sopimuksen mukaan, pääosin etäpalveluna. Mikäli toimittaminen vaatii matkustusta, laskutamme matkakulut erikseen. 

Otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta palvelun toimitusaikatauluun liittyen. Toimitusaika riippuu valitusta palvelusta. Kuntakortin tarkempi määrittely tehdään tilauksen jälkeen. Postitettavat tuotteet toimitetaan 2 viikon toimitusajalla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapa on sähköinen toimitus tai postitoimitus. Postitoimituksen toimituskulut ovat kiinteät, ja ne esitetään erikseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Digitaalinen sisältö

Sinulla ei ole verkkokauppaostoksen peruuttamisoikeutta, jos olet tilannut digitaalisen sisällön (Kuntakortti), jonka toimittaminen on sähköisesti aloitettu. 

Tavarat

Postitettavilla tuotteilla (kirja) on 14 pv palautusoikeus. 14 päivän peruuttamisaika alkaa tavaran vastaanottamisesta. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse Sara Anttilalle (sara.anttila@mdi.fi, 050 514 5369).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Mikäli kuljetuksessa on ongelmaa tai saamasi tuote on viallinen, lähetä vapaamuotoinen reklamaatio sähköpostitse Sara Anttilalle (sara.anttila@mdi.fi).

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jättäessään tilauksen asiakas hyväksyy MDI Public Oy:n sopimusehdot.