Työpajat, luennot ja leirit

Bravuurinumerojamme ovat inspiroivat ja innostavat työpajat, intensiiviset ja uutta luovat kehittämisleirit sekä syvääluotaavat asiantuntijaluennot.

Olemme erikoistuneet houkuttelemaan hyvät ideat esiin ja kiteyttämään isommankin porukan tunnot yhteiseksi ymmärrykseksi. Osaamme kysyä oikeat kysymykset, kun pitää saada tietää, mitä mieltä ihmiset ovat, tai kun pitää keksiä yhdessä jotain uutta. Tämän taian teemme työpajoissa ja innovaatioleireillä. Kun tilaisuudessa tarvitaan asiantuntijaa, heitämme mielellämme luentoja ja seminaarikeikkoja sekä johdamme puhetta.

Työpajassa etsitään yhteinen viisaus

Työpajassa on tarkoitus irrottautua tavanomaisesta tekemisestä. Erilaisilla ryhmätyömetodeilla ja työkaluilla opitaan toimimaan toisin kuin on totuttu. Parhaimmillaan porukasta irtoaa ripakopallinen uusia ajatuksia tai saadaan kirkastettua yhteinen visio – mikä sitten tavoitteeksi onkaan asetettu. Tarjoamme työpajailuun tuoreet digitaaliset välineet, joiden avulla työskentely on sujuvaa ja osallistavaa. Konsultin kassista löytyvät sekä perinteiset että innovatiiviset välineet. Sopivimmat työkalut valitsemme aina osallistujien mukaan.

Fasilitointi tarkoittaa muun muassa sitä, että avullamme saavutatte yhteisen ymmärryksen. Työpajassa olemme ulkopuolinen asiantuntija, joka suhtautuu itse asiaan puolueettomasti. Tämä luo hyvät puitteet keskustelulle ja päätöksenteolle. Fasilitointi selkeyttää, osallistaa ja auttaa käyttämään aikaa tehokkaasti.

Virtuaalityöpajat ja webinaarit

Virtuaalinen työpaja ratkaisee etäajan haasteet. Toteutamme ammattitaidolla virtuaalisten työpajojen ja muiden tilaisuuksien fasilitoinnin. Yleensä tiimimme rakentuu vähintään kahdesta asiantuntijasta, joista toinen toimii teknisenä fasilitaattorina ja varmistaa sähköisten työvälineiden toiminnan ja sujuvan ja innostavan osallistumiskokemuksen.

Virtuaalityöpajojen järjestämiseen meiltä löytyy erilaisia teknisiä ratkaisuja ja osallistamisen menetelmiä. Parhaimmillaan virtuaalityöpaja on tiivis ja tehokas vuorovaikutuksen tapa. Olipa kyseessä sitten live- tai virtuaalityöpaja, huolehdimme sen sujuvuudesta ja tilaisuuden tavoitteiden saavuttamisesta tilaajan puolesta.

Innovaatioleirit

Rohkeimmille asiakkaille järjestämme intensiivisiä yhden tai useamman vuorokauden kehittämisleirejä, jossa ideat kipinöivät. Leirit pidetään haluttaessa tutussa ympäristössä, mutta parhaiten ajatus lentää uusissa maisemissa. Me teemme tarvittaessa kaikki järjestelyt sisällön suurista linjoista käytännön detaljeihin, ja sinä saat uuden tavan ajatella ja toimia. Leirillä syntyy yllättäviä yhteentörmäyksiä, joista kipinöi hienoja ideoita ja yhteistyötä.

Leireistämme sanottua

”Hyvä, tehokas aika. Ihana heittäytyä irti arjen rutiineista ja käyttää vain päätä.”

”Todella hyvä ja inspiroiva kokemus. Suosittelen.”

”Innostava ilmapiiri, kerrankin aikaa ja vapaus vain ideoida.”

Järjestämme vuodessa yli 100 erilaista työpajaa tai leiriä, joiden osallistujat vaihtelevat muutamasta hengestä yli 200 hengen tilaisuuksiin. Olemme vetäneet työpajoja, leirejä ja luentoja mm. kehittämisyhtiöille ja useille kaupungeille ympäri Suomen.

Katso kaikki toteuttamamme työpajat, luennot ja leirit referensseistä.

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Voimmeko auttaa työpajan järjestämisessä tai tulla luennoimaan?