MDI vahvistaa osaajajoukkoaan

MDI vahvistuu jälleen erinomaisesti koko firman profiilin leveydeltä, kun saamme vahvistuksia niin maaseutu- ja kaupunkipolitiikkaan kuin alueuudistukseen. FM Elina Auri, jolla on vankkaa osaamista erilaisista arvioinneista, selvityksistä ja tutkimuksista, siirtyy Rambollilta MDI:lle elokuussa. Elina on laaja-alainen yleisosaaja, jonka sydäntä lähimpänä ovat maaseutu- ja erityisesti saaristokysymykset. Ympäri mennään, yhteen tullaan: Elina on osalle MDI:n tekijöistä entinen kollega TEMin ajoilta.

MDI:n kesävahvistus on Ilppo Soininvaara, joka on kaupunkimaantieteilijän alku (LuK) Helsingin yliopistosta. Ilppo tekee kesän aikana töitä VAAKA-hankkeessa keräten tietoa Uudenmaan aluekehittämisjärjestelmästä. Ilppoa kiinnostaa aluekehittämisjärjestelmän lisäksi kaupunkien kehittäminen rakenteellisista tekijöistä kunnallispolitiikkaan asti, kattoterminä kiinnostukselle on poliittinen aluetiede. MDI:n taikapiirissä on tämän vahvistuksen myötä Soininvaaroja kahdessa sukupolvessa.

 

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022