MDI vahvistaa osaajajoukkoaan

MDI vahvistuu jälleen erinomaisesti koko firman profiilin leveydeltä, kun saamme vahvistuksia niin maaseutu- ja kaupunkipolitiikkaan kuin alueuudistukseen. FM Elina Auri, jolla on vankkaa osaamista erilaisista arvioinneista, selvityksistä ja tutkimuksista, siirtyy Rambollilta MDI:lle elokuussa. Elina on laaja-alainen yleisosaaja, jonka sydäntä lähimpänä ovat maaseutu- ja erityisesti saaristokysymykset. Ympäri mennään, yhteen tullaan: Elina on osalle MDI:n tekijöistä entinen kollega TEMin ajoilta.

MDI:n kesävahvistus on Ilppo Soininvaara, joka on kaupunkimaantieteilijän alku (LuK) Helsingin yliopistosta. Ilppo tekee kesän aikana töitä VAAKA-hankkeessa keräten tietoa Uudenmaan aluekehittämisjärjestelmästä. Ilppoa kiinnostaa aluekehittämisjärjestelmän lisäksi kaupunkien kehittäminen rakenteellisista tekijöistä kunnallispolitiikkaan asti, kattoterminä kiinnostukselle on poliittinen aluetiede. MDI:n taikapiirissä on tämän vahvistuksen myötä Soininvaaroja kahdessa sukupolvessa.

 

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin