MDI Akatemia

Alkuvuodesta 2020 starttaava ensimmäinen MDI Akatemia tuo aluekehittämisen uudet tuulet Suomeen.

MIKÄ MDI AKATEMIA?

Koulutusohjelmamme tukee julkishallinnon, sen kehittäjien ja hallinnon kumppanien johtajien ja asiantuntijoiden työtä tarjoten eväitä muutoksen johtamiseen ja työkaluja käytännön aluekehittämiseen.

Osallistujat saavat rohkeaa näkemystä aluekehittämiseen, osaamista elinvoimapolitiikkaan, timanttista koulutusta ja uusia verkostoja! Koulutuksessa hyödynnetään laaja-alaisia verkostojamme  ja saadaan uunituoreimmat aluekehityksen trendit ja uutiset valtiolta ja alueilta.

Koulutus tarjoaa parhaat eväät erityisesti kuntien asiantuntija- ja johtosektorille, kuntien elinkeinoyhtiöille, maakunnille, alan etujärjestöille ja aluehallinnon asiantuntijoille. Akatemiasta saat uusia verkostoja, uusia ideoita ja näkökulmia monialaisesta opiskelijaryhmästä ja sparrausta omaan tekemiseen.

SISÄLTÖ
MDI Akatemia järjestetään tammikuusta lokakuuhun 2020 ja se sisältää neljä valmennusmoduulia, opintomatkan ja muutaman sinua asiantuntijana kehittävää välitehtävää. Osallistujat saavan uuden osaamisen, näkemyksen ja verkostojen lisäksi todistukset Akatemiasta. Alla näet Akatemian aikataulun ja sisältösuunnitelman tai voit ladata sen tästä.

MDI Akatemian aikataulu 2020.

HINTA
Koulutuksen hinta on 1200 euroa (+alv 24%). Koulutusohjelman hinta sisältää koulutuksen kaikki neljä moduulia, koulutusmateriaalit, opintomatkan ohjelman, lounaat ja kahvit. Koulutusmaksu laskutetaan yhdessä tai kahdessa osassa kevään ja syksyn 2020 aikana.

Haluamme tarjota myös yhden stipendipaikan! Kerro ilmoittautumislomakkeessa, miksi juuri sinun pitäisi päästä osallistumaan Akatemiaan veloituksetta. Stipendipaikkaan kuuluu koko MDI Akatemia materiaaleineen (ei sis. matka- tai majoituskuluja).

Lisäksi ensimmäistä MDI Akatemiaa tarjotaan jäsenetuna -20 % alennuksella SEKESin, Seutukaupunki-verkoston ja SUK:n jäsenille.

HAKUAIKA, SYKSY 2019
Hakuaika on päättynyt ja koulutukseen valituille on ilmoitettu valinnasta.


Tommi Ranta, KTT.


Kaisa Lähteenmäki-Smith, VTT.Timo Aro, VTT.


Janne Antikainen, FL.

Tiedustelut hakemisesta ja käytännön järjestelyistä:

Asiantuntija Aleksi Koivisto, puh. 040 686 2604 tai aleksi.koivisto@mdi.fi

Toimitusjohtaja Tommi Ranta, puh. 040 588 2839 tai tommi.ranta@mdi.fi