Sara Anttila

Työskentelen erityisesti kaupunkikehittämisen projekteissa ja viestinnän parissa. Olen kiinnostunut asukkaiden, päätöksentekijöiden ja hallinnon välisestä vuorovaikutuksesta sekä toimintamallien kehittämisestä. Innostun yhteiskehittämisestä ja työskentelen mielelläni molemmilla kotimaisilla kielillä. Opinnoissa olen syventynyt hallinnon rakenteisiin ja kaupunkitutkimukseen, ja työkokemusta olen kartuttanut sekä kunta- että valtionhallinnossa.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Puurakentamisen ohjelma on edistänyt puun käyttöä suomalaisessa rakentamisessa

Ympäristöministeriö julkaisi MDI:n toteuttaman arvioinnin Puurakentamisen ohjelman tähänastisista vaikutuksista ja toteutumisesta. Puurakentamisen edistäminen on pitkäjänteistä työtä. Arvioinnissa MDI esittää, että valtionhallinnon tulisi jatkaa edistämistyötä ja lisätä puurakentamista tukevia kannusteita ja velvoitteita.

Lue lisää Puurakentamisen ohjelma on edistänyt puun käyttöä suomalaisessa rakentamisessa

Yhteistyössä on voimaa! – Vuorovaikutteisissa työyhteisöissä kaikki voittavat 

Eräs lapsi totesi minulle kerran voimisteluharjoituksissa että ”yhteistyö on rumaa”. Yritin ymmärtää hänen näkemystään siitä, mitä hän sillä tarkoitti, ja selittää hänelle, että yhteistyöllä voi oikeastaan saada aikaan suuria asioita. Organisaatioissa yhteistyö luodaan vuorovaikutuksessa ihmisten välillä jokapäiväisessä arjessa.

Lue lisää Yhteistyössä on voimaa! – Vuorovaikutteisissa työyhteisöissä kaikki voittavat 

Referenssini

Näytä