TE24-uudistus

Vuonna 2024 kuntien suurin tehtävä on varmistaa TE-palveluiden onnistunut siirto valtiolta kunnille ja luoda samalla uusi palvelukokonaisuus. Uudistus luo yhdyspintaa niin hyvinvointialueille, koulutuksen kentälle kuin yritysmaailmalle.

Anu Tirkkonen

MDI kulkee rinnalla uudistuksen pyörteissä

Tarjoamme työllisyysalueille sekä yksittäisille kunnille monipuolista asiantuntemusta TE24-uudistuksen toteuttamisessa. Olipa haasteena muutoksen johtaminen, palvelukokonaisuuksien luominen, vaikuttavuuden mittaaminen tai uudistuksesta viestiminen, asiantuntijamme tarjoavat hankaliin pulmiin selkeitä ja toimivia ratkaisuja.

Tarjoamme osaamistamme pienemmille ryhmille fasilitoinnin, sparrauksen ja kahdenkeskisten keskustelujen muodossa ja suuremmille ryhmille järjestämällä innostavia työpajoja ja luentoja.

Lähetä viesti Anulle

Vuosi 2024 on mahdollisuuksien vuosi

Nyt on lupa haaveilla ja suunnitella kuntaan tai työllisyysalueelle palvelukokonaisuus, jossa pystytään hyödyntämään kyseisen alueen vahvuuksia ja olosuhteita.
Anu Tirkkonen

Et ole yksin

Me autamme uudistuksen keskeisissä osa-alueissa

Toimiva yhteistyö ja sidosryhmät
Muutoksen johtaminen
Vaikuttavat palvelukokonaisuudet
Alueellisen ekosysteemin potentiaali
Innostunut ja motivoitunut henkilöstö
Seurantajärjestelmät ja täsmällisellä tiedolla johtaminen
Vaikuttavuuden mittaaminen

Tehdään yhdessä

TE24 on myös KOTO24-uudistus

TE24-uudistuksen rinnalla kulkee KOTO24-uudistus. Vuoden 2025 alusta kunnille siirtyy laajempi vastuu kotoutumisesta ja laissa on määritelty työvoimaviranomaisille uusia tehtäviä kotoutumiseen liittyen.

Ymmärrämme, että tämä on merkittävä osa uudistusta. Siksi haluamme tarjota kunnille tietopalvelutuotteen maahanmuutosta, joka tukee myös kotouttamisen prosesseja. Lue lisää Maahanmuuton tilannekuvasta ja skenaarioista täältä.

ET-foorumi

Tule mukaan työllisyysalueiden edelläkävijöiden joukkoon!

ET-foorumi tarjoaa työllisyysalueiden johdolle tukea johtamiseen ja mahdollisuuden verkostoitua alan huippujen kanssa.

Lue lisää

Ota yhteyttä