Kristiina Helenius ja Natalia Rincon MDI:n neuvonantajiksi, Minna Utriainen kumppaniksi


MDI:n vaikuttamisen, kansainvälisen toimintaympäristön ja kaupunkisuunnittelun siipi saa vahvistusta kesän kynnyksellä. Saamme iloksemme ilmoittaa, että KTM Kristiina Helenius ja arkkitehti Natalia Rincon liittyvät neuvonantajatiimiin. Kristiina on vienyt Suomea ulkomaille ja ulkomaita Suomeen parinkymmenen vuoden ajan. Päivätyönään Nordic West Officen Yhdysvalloista vastaavana johtajana hän haluaa varmistaa, että pohjoismainen ääni kuuluu supervallan pääkaupungissa. Hän toimii MDI:n kansainvälisen toimintaympäristön ja Yhdysvaltain neuvonantajana. Natalia on arkkitehti ja tietojärjestelmätieteen insinööri, joka innostuu kansalaisten osallistumisesta, kaupunkisuunnittelusta ja fiksuista kaupungeista. Hän on perustanut ja toimii CHAOS architects -yrityksen toimitusjohtajana sekä kirjoittaa työn ohella kaupunkisuunnittelun väitöskirjaansa Aalto-yliopistolle. MDI:ssä hän toimii kaupunkipolitiikan neuvonantajana.

”Kristiina tuo sillanpääaseman uudelle mantereelle ja antaa perspektiiviä katsoa maamme ja maanosamme menoa ulkopuolelta. Natalia taas edustaa tulevaisuutta jo tänään, hän on 4. sektorin puolestapuhuja ja tekijä, maahan muuttanut start-up-yrittäjä ja aktivisti”, kuvailee MDI:n kehitysjohtaja Janne Antikainen.

Meillä on myös ilo ilmoittaa hyväksi koetusta kumppanuudesta Minna Utriaisen ja Nitroid xD Oy:n kanssa. Minna Utriainen on rautainen ja rohkea strategisen viestinnän asiantuntija.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne