Minna Mayer

Työskentelen johtavana asiantuntijana vaativissa tutkimus- ja selvityshankkeissa erityisesti työllisyys-, koulutus- ja hyvinvointiteemojen parissa ja joskus myös ympäristöteemoihin liittyen. Tavoitteenani on kehittää suomalaista yhteiskuntaa erityisesti hyvinvoinnin näkökulmasta. Tutkimustehtävissä olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien. Osana omaa työtäni vastaan meillä myös työhyvinvointiasioista ja toimin työsuojeluvaltuutettuna.
Ilman dataa sulla ei ole muuta kuin mielipide!

Mayer, M.; Lahtinen, J.; Aapola-Kari, S.; Pietarinen, A.; Kallio, A.; Jänkälä, J-P; Hakanen, M. (2022). Työelämään tutustumisjaksojen toteutus, yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja saavutettavuus perusopetuksen aikana. Valtioneuvoston kanslia VN TEAS-raportti.

Lähteenmäki-Smith, K., Laasonen, V., Mayer, M., Nyman J. & S. Pyykkönen (2020). Kokeilujen ohjaus ja oppiminen: paikallis- ja aluetason kokeilut metahallinnan viitekehyksessä.  Focus Localis Vol 48 Nro 4, Arvioinnin teemanumero.

Mayer, M. (2017) . ”They Come from Above”: Exploring Finnish Development Cooperation in the Field of Meteorology, 1968-2015. Väitöskirja. Helsingin yliopisto.

Tutustu viimeisimpiin kirjoituksiini

Referenssini

Näytä