Kerro se kuvin -kisa käynnistyy uudelleen syksyllä 2020

Kilpailun tuomaristo on päättänyt keskeyttää kaikille avoimen Kerro se kuvin -kilpailun. Kilpailu käynnistetään uudelleen syksyllä 2020.

Kilpailun järjestämisen ajankohta globaalissa poikkeustilanteessa ei ollut otollinen. Kilpailun tavoitteet eivät tule täyttymään, joten  järjestäjä on pyytänyt tuomaristoa keskeyttämään kilpailun ja käynnistämään sen uudelleen parempana ajankohtana syksyllä 2020. Tällä ratkaisulla kilpailun järjestäjät antavat osallistujille lisää aikaa ja mahdollisuuksia kilpailutöidensä suunnitteluun ja toteutukseen.

Kilpailun säännöissä luoville lahjakkuuksille halutaan antaa tilaa ja näkyvyyttä aluekehityksen ja/tai -kehittämisen kuvaamisessa sekä visualisoinnissa kolmessa eri kategoriassa – infografiikka (esim. kuvaajat, kartat, taulukot), valokuvat, ja muut visuaaliset tai äänitetyt esitykset (videot, IG Storiet,GIFfit, ääniteokset tai muut vastaavat) – ja palkita kilpailutöiden tekijöitä hyvästä työstä.

Kilpailutyönsä jo jättäneet osallistuvat automaattisesti 1000 euron pääpalkinnon tavoitteluun, kun kilpailu uudelleen käynnistetään.

Kilpailun järjestää Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI (MDI Public Oy) ja kilpailun tavoitteena on löytää havainnollistavia visualisointitapoja suomalaisen aluekehityksen tai -kehittämisen kuvaamiseksi sekä samalla herättää laajemmin keskustelua aluekehityksestä ja -kehittämisestä. Kilpailun säännöt löytyvät verkosta osoitteesta mdi.fi/kerro-se-kuvin-kisassa-etsitaan-parasta-aluekehityksen-ja-tai-kehittamisen-kuvausta-paapalkinto-1-000-euroa/.

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022