Työpajat, luennot ja leirit

Työpajojen ja leirien fasilitointi on intohimomme. Pidämme asiantuntijaluentoja ja johdamme puhetta. Bravuurinumerojamme ovat inspiroivat ja innostavat työpajat, intensiiviset ja uutta luovat kehittämisleirit sekä aluekehittämiseen ja verkostomaiseen toimintaan liittyvät asiantuntijaluennot.

MDI:n bravuurinumeroja ovat inspiroivat ja innostavat työpajat, kehittämisleirit ja luennot. Pajoissa toisintoimitaan hyödyntäen erilaisia ryhmätyömetodeja ja työkaluja. Työpajoja pohjustetaan haluttaessa kyselyjen ja haastattelujen avulla. Suodatamme tulokset ytimekkäästi. Tyypillisesti työpaja vaatii yhden päivän suunnittelulle ja valmistelulle, yhden toteutukselle ja yhden purulle. Yhdeltä hengeltä siis kolme päivää. Työpajoja toteutetaan usein useamman työpajan sarjassa.

Menetelmät

Rohkeimmille asiakkaille MDI järjestää intensiivisiä yhden tai useamman vuorokauden kehittämisleirejä. Leirit pidetään haluttaessa tutussa ympäristössä, parhaiten ajatus lentää uusissa maisemissa. Me teemme tarvittaessa kaikki järjestelyt sisällön suurista linjoista käytännön detaljeihin, sinä saat uuden tavan ajatella ja toimia.

MDI:n asiantuntijat heittävät mielellään myös luento- ja seminaarien vetokeikkoja. Perustaksa on tonnin.

MDI järjestää vuodessa yli 100 erilaista pajaa tai leiriä, joiden osallistujat vaihtelevat muutamasta hengestä yli 200 hengen tilaisuuksiin.

Kenelle

Ministeriöt, kunnat, kehittämisyhtiöt, maakuntien liitot, järjestöt ja muut yhteisöt