Kotiseutulahjoitus kylien elinvoimaa ja kotiseutuhenkeä tukemaan?

Ilmakuva metsästä ja merestä

Kylien elinvoima, kotiseutuhenki ja kotiseutuidentiteetti – Olisiko kotiseutulahjoitus mahdollisuus näiden tukemiseen? Tervetuloa linjoille kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta! Mukana keskustelemassa ovat Suomen Kylät ry:n toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto, Suomen kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo ja MDI:n johtava asiantuntija Kaisa Lähteenmäki-Smith. 

Webinaari järjestetään osana hanketta, jossa Japanin kotiseutulahjoitusmallin pohjalta ideoidaan suomalaista kotiseutulahjoitusmallia. Lisätietoa hankkeesta sivuillamme: www.mdi.fi/kotiseutulahjoitus. Webinaari tallennetaan ja se lisätään hankesivuille pian webinaarin jälkeen.

Ohjelma

9.45 Linjat aukeavat

10.00 Webinaari alkaa

Kotiseutulahjoituksesta, kotiseutuidentiteetistä ja -hengestä sekä kylien elinvoimasta keskustelemassa ovat Suomen Kylät ry:n toiminnanjohtaja Aleksi Koivisto, Suomen kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo ja MDI:n johtava asiantuntija Kaisa Lähteenmäki-Smith. 

11.30 Webinaari päättyy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ke 15.6. klo 16 mennessä lomakkeen kautta. Lähetämme webinaarilinkin ennen tilaisuutta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.