Rikastuttavia verkostoja rakentamassa – Tuunaa tuottoa vol. 2

MDI oli mukana sparraajan ja fasilitaattorin roolissa 2016–2017 kestäneessä Tuunaa tuottoa vol. 2 -hankkeessa, joka kokosi neljäkymmentä luovien alojen yrittäjää yhteen Itä- ja Länsi-Uudeltamaalta,  Etelä-Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Etelä-Savosta. Hankkeessa luotiin niin alueellisia kuin kansallisia yritysverkostoja, hiottiin myyntitaitoja, kehitettiin uusia palvelutuotteita, tehtiin yhteistarjouksia potentiaalisille asiakkaille ympäri Suomea – ja tehtiin kauppaa. Hankkeen aikana verkostossa syntyi uusia yrityksiä, uusia tuotteita ja  uusia asiakkkuuksia. Tuoton tuunaaminen todella onnistui – tuotto oli niin uutta kauppaa kuin kumppanuuksiakin. Mikä parasta, verkosto, joka hankkeen aikana muodostui, jäi elämään ja jatkaa toimintaansa omillaan avaten ovia myös uusille verkostojäsenille. Lisätietoa www.tuunaatuottoa.fi.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne