Midiläisten vuosi 2023 kuvina

Mitä midiläisten kulunut vuosi on pitänyt sisällään? Poimimme vuoden varrelta arvokkaimmat kohtaamiset ja merkityksellisimmät hetket kuvien muodossa. Jokaista tähtihetkeä emme ennättäneet ikuistaa, mutta nekin säilyvät sydämissämme.

MDI part of FCG

Vuoden 2023 alusta lähtien MDI on ollut osa Finnish Consulting Group FCG:tä.

Joulukuussa 2022 pääsimme esittäytymään uusille FCG-kollegoille.
Tammikuussa 2023 järjestettiin FCG:n Vuoden startti -tapahtuma, jossa pääsimme tutustumaan laajemmin koko konserniin.

MDI Akatemia

Tänä syksynä järjestimme jälleen kerran legendaarisen MDI Akatemian ja seuraava Akatemia on jo aivan nurkan takana. Lisää tietoa kevään 2024 MDI Akatemiasta löydät täältä.

Syksyllä MDI Akatemian opintomatka suuntautua Tampereen Hiedanrantaan.

Väestöennuste ja Kuntamarkkinat

Yksi MDI:n vuoden kohokohdista on jo pitkään ollut Väestöennusteen julkaisu. Niin oli tänäkin vuonna. Syyskuussa julkaisimme vuoden 2023 ennusteen Kuntamarkkinoiden yhteydessä. Vuoden 2023 ennusteesta voit lukea lisää täältä.

Väestöennusteen laatinut asiantuntijamme Rasmus Aro esittelee Väestöennusteen tuloksia.
Kuntamarkkinoilla FCG:n ja MDI:n yhteisellä ständillä kävi kova kuhina.

Huvittelu

Projektityöt, työpajat, raporttien kirjoittaminen, esitysten laadinta ja palaverit ovat aika ajoin saaneet väistyä virkistäytymisen tieltä. Olemme päässeet viettämään ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

Tammikuussa Vuoden startti -tapahtuman illanvietossa Triplassa.
Elokuussa kehittämispäivillä Eerikkilän urheiluopistolla.
Joulukuussa pikkujouluja edeltäneessä sulkkisturnauksessa.
Varsinaisissa pikkujouluissa Käpylän toimistolla.

Helmiä

Uuden vastaanottamista ja entisen hyvästelyä. Kohtaamisia, keskusteluja ja kehittämistä. Oivalluksia ja onnistumisia. Kuluneesta vuodesta haluamme kiittää erityisesti kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, yhdessä teidän kanssanne olemme olleet luomassa paremmin kehittyvää Suomea!

Midiläisten kuuluisa AMT (Amazing and Magic Touch) -viitta kiersi ahkerasti.

Kaikki tämän jutun kuvat on ottanut lahjakas valokuvaajamme ja graafikkomme Anssi Kumpula. Kiitos siis Anssi, että nämäkin ainutlaatuiset hetket on ikuistettu!

Lue lisää midiläisistä

Blogi: Isyys ei ole itsestäänselvyys

Ketkä miehistä haluavat isiksi ja ketkä saavuttavat isyyden? Ketkä miehistä jäävät lapsettomiksi omasta tahdostaan ja ketkä tahtomattaan? Nämä ovat paitsi inhimillisiä, myös syvästi yhteiskunnallisia kysymyksiä. Isyyden muutokset kertovat meille jotain oleellista niistä edellytyksistä, joita yhteiskuntana isyydelle annamme. Yksilöllisen kysymyksen sijaan kyse on suurelta osin rakenteellisista ja kulttuurisista ilmiöistä, joilla on myös alueellinen ulottuvuutensa.

Lue lisää Blogi: Isyys ei ole itsestäänselvyys