Tapio Varmola tuo MDI:n neuvonantajatiimiin korkeakoulutuksen vahvaa osaamista

Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtorin ja toimitusjohtajan pestin syyskuun alussa jättänyt Tapio Varmola liittyy MDI:n neuvonantajatiimiin. Varmola on kasvatustieteiden tohtori, korkeakouluneuvos ja dosentti, ja hänellä on vuosikymmenien kokemus opetus- ja korkeakouluhallinnosta, aikuiskoulutuksesta sekä erityisesti Seinäjoen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen kehittämisestä.

Varmola on korkeakoulupolitiikan pitkäaikainen vaikuttaja, jota kiinnostavat erityisesti alueelliseen kilpailukykyyn liittyvät kysymykset.

“Olemme iloisia saadessamme Tapion neuvonantajaksemme. Hän tuo mukanaan vankkaa kokemusta korkeakoulutuksesta ja koulutuksen ja osaamisen merkityksestä alueiden elin-, veto- ja pitovoimaan”, sanoo MDI:n toimitusjohtaja Tommi Ranta.

”Koulutus ja korkeakoulutus ovat yhä keskeisempi osa alueellista kilpailukykyä. Niihin liittyvät innovaatiotoiminta ja tutkimus- ja kehittämistoiminta. Toivon, että voin tuoda pitkän ja monipuolisen kokemukseni kautta uusia ajatuksia ja yhteyksiä MDI:n tiimiin” toteaa Varmola.

“Tapiolla on laaja verkosto ja yhteydet koulutuksen tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntijoihin Suomessa ja kansainvälisesti. Toivottavasti pääsemme yhdessä tekemään uusia avauksia koulutus- ja korkeakoulupolitiikan kentässä”, Ranta päättää.