Syksy tuo takaisin tuttuja kasvoja

Elo-syyskuussa saimme riveihimme takaisin vanhoja tuttuja vahvistuksia, kun asiantuntijat Benjamin Heikkinen, Satu Tolonen ja Niklas Aro palasivat tiimiin.

Benjamin Heikkisen työpöydältä löytyy kattavasti mm. erilaisia maaseudun kehittämiseen ja hankerahoitukseen liittyviä selvitys- ja arviointitöitä. Satu Tolonen jatkaa tietopalvelujen kehittämistä ja ylläpitoa täydentäen tieto-osaamistamme. Niklas Aro puolestaan keskittyy muuttoliikkeeseen ja väestönkehitykseen liittyviin töihin sekä erilaisen datan käsittelyyn.

Benjamin, Satu ja Niklas tietokoneineen.
Tietokoneet on kaivettu naftaliinista, ja Benjaminin, Sadun ja Niklaksen syksy käynnistyy uusien työprojektien merkeissä. Kuvat: Anssi Kumpula ja Niklas Aro.

Lähiaikoina saamme julkaista myös uusien midiläisten rekrytointiuutisia, sillä tänään päättyy haku pilkuntarkan data-analyytikon ja myyntihenkisen kuntakonsultin pesteihin.

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022