Syksy tuo takaisin tuttuja kasvoja

Elo-syyskuussa saimme riveihimme takaisin vanhoja tuttuja vahvistuksia, kun asiantuntijat Benjamin Heikkinen, Satu Tolonen ja Niklas Aro palasivat tiimiin.

Benjamin Heikkisen työpöydältä löytyy kattavasti mm. erilaisia maaseudun kehittämiseen ja hankerahoitukseen liittyviä selvitys- ja arviointitöitä. Satu Tolonen jatkaa tietopalvelujen kehittämistä ja ylläpitoa täydentäen tieto-osaamistamme. Niklas Aro puolestaan keskittyy muuttoliikkeeseen ja väestönkehitykseen liittyviin töihin sekä erilaisen datan käsittelyyn.

Benjamin, Satu ja Niklas tietokoneineen.
Tietokoneet on kaivettu naftaliinista, ja Benjaminin, Sadun ja Niklaksen syksy käynnistyy uusien työprojektien merkeissä. Kuvat: Anssi Kumpula ja Niklas Aro.

Lähiaikoina saamme julkaista myös uusien midiläisten rekrytointiuutisia, sillä tänään päättyy haku pilkuntarkan data-analyytikon ja myyntihenkisen kuntakonsultin pesteihin.

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin