Syksy tuo takaisin tuttuja kasvoja

Elo-syyskuussa saimme riveihimme takaisin vanhoja tuttuja vahvistuksia, kun asiantuntijat Benjamin Heikkinen, Satu Tolonen ja Niklas Aro palasivat tiimiin.

Benjamin Heikkisen työpöydältä löytyy kattavasti mm. erilaisia maaseudun kehittämiseen ja hankerahoitukseen liittyviä selvitys- ja arviointitöitä. Satu Tolonen jatkaa tietopalvelujen kehittämistä ja ylläpitoa täydentäen tieto-osaamistamme. Niklas Aro puolestaan keskittyy muuttoliikkeeseen ja väestönkehitykseen liittyviin töihin sekä erilaisen datan käsittelyyn.

Benjamin, Satu ja Niklas tietokoneineen.
Tietokoneet on kaivettu naftaliinista, ja Benjaminin, Sadun ja Niklaksen syksy käynnistyy uusien työprojektien merkeissä. Kuvat: Anssi Kumpula ja Niklas Aro.

Lähiaikoina saamme julkaista myös uusien midiläisten rekrytointiuutisia, sillä tänään päättyy haku pilkuntarkan data-analyytikon ja myyntihenkisen kuntakonsultin pesteihin.

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa