Syksy tuo takaisin tuttuja kasvoja

Elo-syyskuussa saimme riveihimme takaisin vanhoja tuttuja vahvistuksia, kun asiantuntijat Benjamin Heikkinen, Satu Tolonen ja Niklas Aro palasivat tiimiin.

Benjamin Heikkisen työpöydältä löytyy kattavasti mm. erilaisia maaseudun kehittämiseen ja hankerahoitukseen liittyviä selvitys- ja arviointitöitä. Satu Tolonen jatkaa tietopalvelujen kehittämistä ja ylläpitoa täydentäen tieto-osaamistamme. Niklas Aro puolestaan keskittyy muuttoliikkeeseen ja väestönkehitykseen liittyviin töihin sekä erilaisen datan käsittelyyn.

Benjamin, Satu ja Niklas tietokoneineen.
Tietokoneet on kaivettu naftaliinista, ja Benjaminin, Sadun ja Niklaksen syksy käynnistyy uusien työprojektien merkeissä. Kuvat: Anssi Kumpula ja Niklas Aro.

Lähiaikoina saamme julkaista myös uusien midiläisten rekrytointiuutisia, sillä tänään päättyy haku pilkuntarkan data-analyytikon ja myyntihenkisen kuntakonsultin pesteihin.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen