Haemme joukkoomme uusia tekijöitä sekä harjoitteluun että juniorikonsultiksi – yllätä meidät hakemuksella 3.9. mennessä

MDI hakee yhtä tai useampaa korkeakouluharjoittelijaa tai vastavalmistunutta tekijää avustaviin asiantuntijatehtäviin. Meillä toimit osana kannustavaa ja tekeväistä asiantuntijaporukkaamme. Pääset tutustumaan ja osallistumaan aktiivisesti aluekehittämisen, tiedolla johtamisen ja tutkimuksen tekemiseen. Tehtävät ovat sekä MDI:n ulkoisia asiakasprojekteja että sisäisiä kehittämishankkeita. Harjoittelun aikana saat oppia ja kokemusta monipuolisista avustavista asiantuntijatehtävistä. Juniorikonsulttina pääset kasvattamaan osaamistasi ja tuomaan tuoretta näkökulmaa erilaisiin toimeksiantoihimme.

Haemme harjoittelijoita / juniorikonsultteja erityisesti seuraavilla profiileilla

  • Pilkuntarkka data-analyytikko: olet kotonasi numerojen kanssa, hallitset softat ja menetelmät. Osaat visualisoida esimerkiksi alueiden kehitystä kuvaavaa dataa taulukoin, graafein ja kartoin.
  • Myyntihenkinen kuntakonsultti: tunnet kuntien, maakuntien ja uusien hyvinvointialueiden kehittämistä. Olet ulospäin suuntautunut etkä karta ottaa puhelinta käteen.

Tekemiseemme soveltuvia koulutustaustoja ovat esimerkiksi maantiede, aluetiede, hallintotiede, tilastotiede, matematiikka, valtio-oppi ja muut yhteiskuntatieteet. Koulutustaustallasi ei kuitenkaan ole ratkaisevaa merkitystä, kunhan olet yliopisto-opintojesi loppuvaiheessa. 

Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista! Kaikkein tärkeintä on, että olet työteliäs ja ahkera, halukas ja nopea oppimaan, hallitset joitakin tiedonkeruu- ja analyysimenetelmiä ja olet sujuvasanainen sekä kirjallisesti että suullisesti.

Työn ajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelun jo syys-lokakuussa 2021. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella ja teemme töitä myös etänä.

Hakeminen ja lisätiedot

Yllätä meidät hakemuksellasi viimeistään 3.9.2021 klo 12.00. Hae työpaikkaa vastaamalla hakulomakkeeseen: https://q.surveypal.com/MDIhaku2021/0. Viimeisellä sivulla voit lisätä myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Tommi Ranta (040 588 2839, tommi.ranta@mdi.fi).

Ilmoitus on julkaistu myös yliopistojen JobTeaser ja Valojobs-palveluissa.

Artikkelia päivitetty 7.2.2022  kevään 2022 harjoittelijahaun osalta.

Ratalinjauksilla on kauaskantoisia alueellisia vaikutuksia Kanta-Hämeen elinvoimaan, vetovoimaan ja pitovoimaan

Liikenneyhteyksillä ja –käytävillä sekä saavutettavuudella on vahva yhteys alue- ja väestönkehitykseen. Liikenteeseen liittyvät ratkaisut stimuloivat monin eri tavoin joko myönteisesti tai kielteisesti alue- ja väestönkehitykseen. Ratalinjauksilla on kauaskantoisia suoria ja epäsuoria alueellisia vaikutuksia Hämeenlinnan ja Riihimäen seutujen kehitykseen. MDI:n tekemän selvityksen perusteella voidaan tehdä neljä kiteytettyä nostoa nykyiseen päärataan ja uuteen ”metsärataan” liittyvien vaihtoehtojen perusteella.

Lue lisää Ratalinjauksilla on kauaskantoisia alueellisia vaikutuksia Kanta-Hämeen elinvoimaan, vetovoimaan ja pitovoimaan

Puurakentamisen ohjelma on edistänyt puun käyttöä suomalaisessa rakentamisessa

Ympäristöministeriö julkaisi MDI:n toteuttaman arvioinnin Puurakentamisen ohjelman tähänastisista vaikutuksista ja toteutumisesta. Puurakentamisen edistäminen on pitkäjänteistä työtä. Arvioinnissa MDI esittää, että valtionhallinnon tulisi jatkaa edistämistyötä ja lisätä puurakentamista tukevia kannusteita ja velvoitteita.

Lue lisää Puurakentamisen ohjelma on edistänyt puun käyttöä suomalaisessa rakentamisessa