Haemme joukkoomme uusia tekijöitä sekä harjoitteluun että juniorikonsultiksi – yllätä meidät hakemuksella 3.9. mennessä

MDI hakee yhtä tai useampaa korkeakouluharjoittelijaa tai vastavalmistunutta tekijää avustaviin asiantuntijatehtäviin. Meillä toimit osana kannustavaa ja tekeväistä asiantuntijaporukkaamme. Pääset tutustumaan ja osallistumaan aktiivisesti aluekehittämisen, tiedolla johtamisen ja tutkimuksen tekemiseen. Tehtävät ovat sekä MDI:n ulkoisia asiakasprojekteja että sisäisiä kehittämishankkeita. Harjoittelun aikana saat oppia ja kokemusta monipuolisista avustavista asiantuntijatehtävistä. Juniorikonsulttina pääset kasvattamaan osaamistasi ja tuomaan tuoretta näkökulmaa erilaisiin toimeksiantoihimme.

Haemme harjoittelijoita / juniorikonsultteja erityisesti seuraavilla profiileilla

  • Pilkuntarkka data-analyytikko: olet kotonasi numerojen kanssa, hallitset softat ja menetelmät. Osaat visualisoida esimerkiksi alueiden kehitystä kuvaavaa dataa taulukoin, graafein ja kartoin.
  • Myyntihenkinen kuntakonsultti: tunnet kuntien, maakuntien ja uusien hyvinvointialueiden kehittämistä. Olet ulospäin suuntautunut etkä karta ottaa puhelinta käteen.

Tekemiseemme soveltuvia koulutustaustoja ovat esimerkiksi maantiede, aluetiede, hallintotiede, tilastotiede, matematiikka, valtio-oppi ja muut yhteiskuntatieteet. Koulutustaustallasi ei kuitenkaan ole ratkaisevaa merkitystä, kunhan olet yliopisto-opintojesi loppuvaiheessa. 

Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista! Kaikkein tärkeintä on, että olet työteliäs ja ahkera, halukas ja nopea oppimaan, hallitset joitakin tiedonkeruu- ja analyysimenetelmiä ja olet sujuvasanainen sekä kirjallisesti että suullisesti.

Työn ajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelun jo syys-lokakuussa 2021. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella ja teemme töitä myös etänä.

Hakeminen ja lisätiedot

Yllätä meidät hakemuksellasi viimeistään 3.9.2021 klo 12.00. Hae työpaikkaa vastaamalla hakulomakkeeseen: https://q.surveypal.com/MDIhaku2021/0. Viimeisellä sivulla voit lisätä myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Tommi Ranta (040 588 2839, tommi.ranta@mdi.fi).

Ilmoitus on julkaistu myös yliopistojen JobTeaser ja Valojobs-palveluissa.

Artikkelia päivitetty 7.2.2022  kevään 2022 harjoittelijahaun osalta.

Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kuntien ja maakuntien elinvoimapolitiikalle annettiin tuoreimmassa kuntakyselyssä hieman korkeammat arvosanat kuin vuonna 2021. Arvio seudullisista ja ylimaakunnallisista elinvoimatoimista oli puolestaan viime vuoden tasolla. Kunnan omat toimet elinvoiman vahvistamiseksi on jälleen arvioitu korkeammalle kuin alueelliset elinvoimatoimet.

Lue lisää Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

AGDA on Pohjoismaisen tasa-arvorahaston (NIKK) rahoittama kehittämishanke, joka sai virallisen starttinsa viime marraskuun alussa. Hankkeessa pureudutaan diversiteetin ja inkluusion mahdollisuuksiin TKI-kentällä, etenkin vihreän siirtymän teemaan liittyen.

Lue lisää Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa 

MDI Public Oy siirtyy vuoden 2023 alusta FCG Consulting Groupin tytäryhtiöksi. Tämä on pieni muutos suhteessa suurempiin yhteiskunnallisiin muutoksiin, jotka liittyvät lainsäädännön ja palvelurakenteiden uudistuksiin. Voi siis todeta, että vain muutos on pysyvää. Toisaalta tietyt ilmiöt eivät muutu ja organisaatioiden tavoitteena oleva kestävä kehittäminen jatkuu.

Lue lisää Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa