Sydämenmuotoinen paikka vapaana – hae MDI Harjoitteluun

Haemme jälleen joukkoomme yhtä tai useampaa harjoittelijaa keväälle ja kesälle 2020 avustaviin asiantuntijatehtäviin. Harjoittelijan tehtävänä on auttaa MDI:n Seinäjoen, Helsingin ja/tai Tampereen toimistojen työntekijöitä monipuolisissa aluekehittämisen toimeksiannoissa. Harjoittelija pääsee osallistumaan aktiivisesti aluekehittämisen, tiedolla johtamisen, tutkimuksen ja tapahtumatuotannon tekemiseen asiantuntijatiimin osana. Tehtävät ovat sekä MDI:n ulkoisia asiakasprojekteja että sisäisiä kehittämishankkeita.

Koulutusalat, joilta voi parhaiten ponnistaa harjoitteluun ovat maantieteen, hallintotieteen, valtio-opin tai muiden yhteiskuntatieteiden koulutusohjelmat. Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista!

Tarjoamme näkemystä alueiden Suomeen, oppia ja kokemusta aluekehittämisen laaja-alaisista asiantuntijatehtävistä ja monipuolisen tehtäväkentän kannustavassa ja tekeväisessä porukassa. Nohevalle tekijälle saattaa löytyä myös aihe ja aineisto gradua varten. Harjoittelun pituus on 3–5 kuukautta ja se voi sijoittua mille tahansa toimistollemme.

Toivomme hakijalta

  • reipasta ja rohkeaa asennetta tutustua asiantuntijatyöhön
  • työhön tarttuvaa otetta, hyvää motivaatiota ja asennetta
  • kykyä työskennellä ryhmässä ja itsenäisesti
  • tiedonkeruun- ja tiedonkäsittelyn menetelmien taitoja (tai nopeaa oppimista)
  • hyviä viestintätaitoja

Hakeminen

Katso tästä koko hakuilmoitus. Yllätä meidät vapaamuotoisella maksimissaan kahden A4:n pituisella hakemuksella ja toimita se osoitteeseen rekry@mdi.fi. Liitä mukaan myös CV:si. Viimeinen hakupäivä on maanantaina 2.3.2020 klo 16.00.

Haastattelut ja ryhmätehtävän järjestämme jatkoon pääseville hakijoille torstaina 12.3. klo 09.00 -17.00 Helsingin toimistollamme. Päätös harjoittelupaikasta ajoittuu maaliskuun puoliväliin.

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Tommi Ranta (tommi.ranta@mdi.fi, puh. 040-588 2839)
Johtava asiantuntija Kaisa Lähteenmäki-Smith (kaisa.lahteenmaki-smith@mdi.fi, puh. 050 513 4810).

Seuraa myös somekanaviamme (Twitter @MDIfriends, Instagram @mdifriends) ja verkkosivuamme.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne