Sari Pitkänen vahvistamaan työpolitiikan osaamista

MDI:n työpolitiikkaan ja sosiaalisiin vaikutuksiin liittyvä osaaminen vahvistui vuoden alussa pitkän linjan asiantuntijan YTM Sari Pitkäsen liittyessä tiimiin. Sari tuo mukanaan parinkymmenen vuoden vahvan kokemuksen työllistämiseen, kouluttautumiseen ja kuntoutumiseen liittyvien projektien ja ohjelmien arvioinneista ja selvitystehtävistä.

Sari Pitkänen tuo tiimiin mukanaan laajan kokemuksen.

Saria kiinnostavat etenkin poikkihallinnolliset ja moniammatillisena yhteistyönä tehtävät palvelut, ja hän tulee työskentelemään MDI:ssä erityisesti ihmisten työ- ja toimintakykyyn liittyvien projektien parissa.

– Tiimissämme on vahvaa osaamista innovaatio- ja työpoliitiikasta sekä työelämän kehittämisestä. Sarin mukaan liittymisen myötä saamme tiimiimme uutta osaamista ja laajennamme erityisesti hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvää näkökulmaamme, kertoo etenkin työllisyyteen liittyviä hankkeita vetävä johtava asiantuntija Mikko Valtakari.

Lue lisää asiantuntijoistamme osoitteesta mdi.fi/me.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne