Etelä-Suomen AVI-ELY-yhteistyötapaamisen suunnittelu ja fasilitointi

Etelä-Suomen ELY-keskusten ja aluehallintoviraston ympäristövastuualueiden yhteistyöpäivät järjestettiin 15.-16.2.2023. MDI tuki tilaisuuden suunnitteluissa, järjestelyissä ja fasilitoi kaksipäiväisen yhteistyötilaisuuden.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston sekä Uudenmaan, Hämeen, Kaakkois-Suomen ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ympäristövastuualueiden kanssa. Tilaisuuden tavoitteena ja läpileikkaavana teemana oli AVI-ELY-yhteistyön parantaminen sekä asiantuntijoiden tutustuminen ja verkostoituminen virastorajojen yli. Tilaisuuteen osallistui yli 100 Etelä-Suomen aluehallintoviraston sekä Hämeen, Kaakkois-Suomen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ELY-keskusten Y-vastuualueiden asiantuntijaa. Tilaisuudessa käsiteltiin ympäristövastuualueiden yhteistyötä ajankohtaisten teemojen ja eri menettelyiden näkökulmista (esimerkiksi YSL ja VL luvitus ja valvonta, YVA, luonnonsuojelu). Pienryhmätöissä käsiteltiin mm. sitä, miten yhdessä aiemmin sovitut yhteistyötä tukevat toimintatavat AVIn ja ELYjen välillä ovat toimineet, sekä miten niitä voitaisiin edelleen kehittää.

Pyydä tarjous

Toteutamme vuosittain ~100 erilaista toimeksiantoa lyhyistä työpajatoteutuksista monivuotisiin tutkimushankkeisiin.

Verkkokauppa

Kehitys kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? MDI:n kaupassa voit haarukoida erilaisten toteutusten hintaa ja halutessasi saat arviosta koonnin sähköpostiin.

Siirry verkkokauppaan