Linda Typpö mukaan vahvistamaan tiimiämme

Toukokuun alussa saimme taloon uuden midiläisen, kun Linda Typpö aloitti asiantuntijaharjoittelijana.

Linda valmistuu pian yhteiskuntatieteiden maisteriksi, ja hän on perehtynyt opinnoissaan erityisesti työelämää ja hyvinvointia koskeviin aihealueisiin. Lindaa kiinnostavat niin työvoimapoliittisiin uudistuksiin kuin yksilötason hyvinvointiin liittyvät teemat. Hänen mielenkiinnonkohteisiinsa kuuluu myös aluekehittäminen, ja viimeisimpänä Linda onkin työskennellyt valtion aluehallinnossa. Lindan vahvuuksia ovat laajojen kokonaisuuksien hallitseminen ja kvantitatiivinen tutkimus.

Tervetuloa Linda!

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen