Kuntakortti mukana Tilastokeskuksen Datamenestyjät-kilpailun finaalissa

MDI:n ja Robonomistin laatima Kuntakortti on mukana Tilastokeskuksen Datamenestyjät-kilpailun finaalissa. Muita finalisteja ovat Kanta-Hämeen elinvoimakatsaus ja Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tietopankki Itlasto. Kilpailun voittaja julkistetaan Tilastoareena-tapahtumassa keskiviikkona 28.9.2022.

Kuva, jossa lukee Datamenestyjät ja finalistit 2022. Kuva Tilastokeskus.

Mikä on Kuntakortti? Kuntakortti on tietopaketti kuntien tiedolla johtamiseen ja kehittämiseen. Se on tarkoitettu viranhaltijoille, päättäjille ja kuntalaisille. Kuntakortti on markkinoiden ainoa tuote, joka kerää, visualisoi ja julkaisee tiedon aluekehityksen muuttujista:

  • väestö
  • vetovoima
  • työllisyys
  • koulutus ja hyvinvointi
  • yritystoiminta
  • alue- ja kuntatalous

Kuntakortin myötä asiantuntijoiden työ siirtyy tiedon murskaamisesta sen tulkintaan. Sen käyttö säästää asiantuntijoiden aikaa ja auttaa tekemään tuoreeseen tietoon perustuvia päätöksiä.

Tutustu Kuntakorttiin: https://www.mdi.fi/tuotteet/kuntakortti/ 

Tutustu finalistien esittelyvideoihin: https://twitter.com/Tilastokeskus/status/1572111644108398592

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin