Kuntakortti esittää kunnan kehityksen yhdellä silmäyksellä

MDI ja Robonomist Oy ovat julkaisseet Kuntakortti-palvelun. Kuntakortti on kunnille työkalu tiedolla johtamiseen, ja se kokoaa kunnan kehitystä koskevat keskeisimmät tilastotiedot yhdellä silmäyksellä valmiiksi visualisoituna. Robotti tarkistaa tietojen ajantasaisuuden kuntakorttiin päivittäin, joten se sisältää aina uusimmat tiedot kunnan kehityksestä. Palvelu on tehty erityisesti kaikille kuntien johtaville viranhaltijoille ja luottamushenkilöille. Kuntakortti on hyödyksi myös mm. kuntayhtymille, seutukunnille, seudullisille kehittämisyhtiölle ja maakuntaliitoille.

Lue lisää kuntakortista osoitteessa mdi.fi/kuntakortti. Lisäksi järjestämme webinaarin 28.4.2020 klo 10–11.30  kaikille kuntien tietojohtamisesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan webinaariin kuulemaan kuntien aluekehityksen tilannekuvasta ja kuntakortista. Webinaarin tarkemman ohjelman löydät täältä. Mukana ovat mm. Janne Antikainen, Timo Aro ja Valtteri Laasonen (MDI), Otto Laosmaa (Robonomist Oy), Johanna Luukkonen (Laitilan kaupunki) ja Erkki Välimäki (Seinäjoen kaupunki).

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne