Kolmihenkinen harjoittelijatiimi mukana projekteissa kesän aikana

Tuoreet harjoittelijat Maria Jussila, Iina Tunkkari ja Niklas Aro paiskivat töitä kotoa käsin.

Toukokuun alussa saimme vahvistukseksi kaksi uutta osaajaa, kun Iina Tunkkari ja Niklas Aro aloittivat harjoittelijoina Maria Jussilan liityttyä  jo aiemmin keväällä remmiin. Harjoittelijat ovat tiiviisti mukana projekteissamme, ja toistaiseksi työt hoituvat etänä.

Iina opiskelee kunta- ja aluejohtamista Tampereen yliopistossa. Etenkin kuntien markkinointi ja viestintä kiinnostavat Iinaa, ja hän tekeekin tällä hetkellä gradua teemaan liittyen. Iinan työpöydällä tulee olemaan erityisesti maakuntaohjelmien arviointiin liittyviä tehtäviä, ja lisäksi Iina avustaa viestinnässä.

Niklas on maantieteen opiskelija Turun yliopistosta. Niklaksen tärkeimmät kiinnostuksen kohteet liittyvät kaupungistumiseen ja alueellisen kehityksen erityispiirteisiin. Niklas tulee työskentelemään tilastojen, erilaisten kuvioiden ja karttojen teon sekä datan keräämisen parissa useissa eri projekteissa.

Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kuntien ja maakuntien elinvoimapolitiikalle annettiin tuoreimmassa kuntakyselyssä hieman korkeammat arvosanat kuin vuonna 2021. Arvio seudullisista ja ylimaakunnallisista elinvoimatoimista oli puolestaan viime vuoden tasolla. Kunnan omat toimet elinvoiman vahvistamiseksi on jälleen arvioitu korkeammalle kuin alueelliset elinvoimatoimet.

Lue lisää Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

AGDA on Pohjoismaisen tasa-arvorahaston (NIKK) rahoittama kehittämishanke, joka sai virallisen starttinsa viime marraskuun alussa. Hankkeessa pureudutaan diversiteetin ja inkluusion mahdollisuuksiin TKI-kentällä, etenkin vihreän siirtymän teemaan liittyen.

Lue lisää Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa 

MDI Public Oy siirtyy vuoden 2023 alusta FCG Consulting Groupin tytäryhtiöksi. Tämä on pieni muutos suhteessa suurempiin yhteiskunnallisiin muutoksiin, jotka liittyvät lainsäädännön ja palvelurakenteiden uudistuksiin. Voi siis todeta, että vain muutos on pysyvää. Toisaalta tietyt ilmiöt eivät muutu ja organisaatioiden tavoitteena oleva kestävä kehittäminen jatkuu.

Lue lisää Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa