Kolmihenkinen harjoittelijatiimi mukana projekteissa kesän aikana

Tuoreet harjoittelijat Maria Jussila, Iina Tunkkari ja Niklas Aro paiskivat töitä kotoa käsin.

Toukokuun alussa saimme vahvistukseksi kaksi uutta osaajaa, kun Iina Tunkkari ja Niklas Aro aloittivat harjoittelijoina Maria Jussilan liityttyä  jo aiemmin keväällä remmiin. Harjoittelijat ovat tiiviisti mukana projekteissamme, ja toistaiseksi työt hoituvat etänä.

Iina opiskelee kunta- ja aluejohtamista Tampereen yliopistossa. Etenkin kuntien markkinointi ja viestintä kiinnostavat Iinaa, ja hän tekeekin tällä hetkellä gradua teemaan liittyen. Iinan työpöydällä tulee olemaan erityisesti maakuntaohjelmien arviointiin liittyviä tehtäviä, ja lisäksi Iina avustaa viestinnässä.

Niklas on maantieteen opiskelija Turun yliopistosta. Niklaksen tärkeimmät kiinnostuksen kohteet liittyvät kaupungistumiseen ja alueellisen kehityksen erityispiirteisiin. Niklas tulee työskentelemään tilastojen, erilaisten kuvioiden ja karttojen teon sekä datan keräämisen parissa useissa eri projekteissa.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen