Kolmihenkinen harjoittelijatiimi mukana projekteissa kesän aikana

Tuoreet harjoittelijat Maria Jussila, Iina Tunkkari ja Niklas Aro paiskivat töitä kotoa käsin.

Toukokuun alussa saimme vahvistukseksi kaksi uutta osaajaa, kun Iina Tunkkari ja Niklas Aro aloittivat harjoittelijoina Maria Jussilan liityttyä  jo aiemmin keväällä remmiin. Harjoittelijat ovat tiiviisti mukana projekteissamme, ja toistaiseksi työt hoituvat etänä.

Iina opiskelee kunta- ja aluejohtamista Tampereen yliopistossa. Etenkin kuntien markkinointi ja viestintä kiinnostavat Iinaa, ja hän tekeekin tällä hetkellä gradua teemaan liittyen. Iinan työpöydällä tulee olemaan erityisesti maakuntaohjelmien arviointiin liittyviä tehtäviä, ja lisäksi Iina avustaa viestinnässä.

Niklas on maantieteen opiskelija Turun yliopistosta. Niklaksen tärkeimmät kiinnostuksen kohteet liittyvät kaupungistumiseen ja alueellisen kehityksen erityispiirteisiin. Niklas tulee työskentelemään tilastojen, erilaisten kuvioiden ja karttojen teon sekä datan keräämisen parissa useissa eri projekteissa.

Väitös: Kaupungistumiselta puuttuu visio

MDI:n kaupunkikehittämisen ja -politiikan asiantuntija FM Ilppo Soininvaara on tutkinut väitöstyössään kaupungistumisen politiikkaa Suomessa. Väitöskirja valaisee kaupungistumisen kehityskaaria, siihen liittyvää poliittista keskustelua ja erilaisia strategisia intressejä. Soininvaara väittelee keskiviikkona 25.5.2022 kello 12 Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa aiheesta ”The politics of urbanization – From a global imperative to national struggles”.

Lue lisää Väitös: Kaupungistumiselta puuttuu visio