Kaksi vahvistusta tiimiin

MDI:n pelaava kokoonpano vahvistui helmikuun alussa, kun FM Jaakko Huttunen ja M.Phil Sari Rannanpää liittyivät tiimin. Jaakko on valmistunut pari vuotta sitten suunnittelumaantiede pääaineenaan Helsingin yliopistosta. Viimeksi hän on työskennellyt Keski-Uudellamaalla asumisen tulevaisuuspohdintojen parissa, sitä ennen harjoittelijana mm. Vantaan kaupungilla ja työ- ja elinkeinoministeriössä. Sari on tehnyt töitä jo jonkin aikaa MDI:n neuvonantajana erikoisalueenaan maaseudun kehittäminen. Sari siirtyy asiantuntijaksi ja ottaa vastuulleen maaseudun kehittämiseen ja maaseudun kehittämisohjelman arviointiin liittyvät projektit.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen