Alkanut kevät toi mukanaan uusia midiläisiä

Huhtikuun alussa saimme taloon kaksi uutta midiläistä, kun Ahmed Khary ja Sini Ahtinen aloittivat asiantuntijaharjoittelijoina tietosolussamme.

Ahmed on maisteriopintoja suorittava taloustieteen pääaineopiskelija Helsingin yliopistosta. Hänen kiinnostuksenkohteensa liittyvät laajalti erilaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin myös talouden ulkopuolelta: usein asiat ainakin aluksi hahmottuvat talouden ja taloustieteen metodologian näkökulmasta. Ahmedin vahvuudet liittyvät numeroihin, ja hänen leipälajeikseen voi mainita tilastolliset analyysit ja tiedon visualisoinnin.

Sini on maantieteen maisteriopiskelija, joka opiskelee pääaineenaan ihmismaantiedettä. Sini on kiinnostunut laajasti aluekehittämiseen liittyvistä teemoista ja pitää erityisesti tiedon ja datan kanssa työskentelystä. Erilaiset visualisoinnit ja määrällisen aineiston analyysit taittuvat siis Siniltä.

Tervetuloa Ahmed ja Sini!

Tutustu myös muihin midiläisiin ja osaamiseemme tarkemmin osoitteessa mdi.fi/me.

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022