MDI Friends Day – iloa, uusia ideoita ja uusia ystäviä

 

MDI_FriendsDay_ThankYou_email.jpg

MDI järjesti Maurinkadun toimiston tupaantuliaiset MDI Friends Day -hengessä 14.2.2013. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Teitte päivästä iloisen. Toimiston kahvikuppipuu sain oksilleen hienon määrän uusia MDI Friends -kuppeja. Hienoa!

Päivässä lanseerattu Think Bank -konseptikin sai todella positiivisen vastaanoton – ja todella hyviä jatkokehitysideoita. Ajattelu kehittyy, kun älykkäitä mieliä on koolla. Iloitsemme myös siitä.

Maurinkadun MDI Friends Day tutustutti myös uusiin ihmisiin ja uusiin ajatuksiin kehittämisestä, busineksestä ja elämästä. Sparraillaan ajattelua yhdessä jatkossakin…

Väitös: Kaupungistumiselta puuttuu visio

MDI:n kaupunkikehittämisen ja -politiikan asiantuntija FM Ilppo Soininvaara on tutkinut väitöstyössään kaupungistumisen politiikkaa Suomessa. Väitöskirja valaisee kaupungistumisen kehityskaaria, siihen liittyvää poliittista keskustelua ja erilaisia strategisia intressejä. Soininvaara väittelee keskiviikkona 25.5.2022 kello 12 Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa aiheesta ”The politics of urbanization – From a global imperative to national struggles”.

Lue lisää Väitös: Kaupungistumiselta puuttuu visio