MDI Friends Day

Me MDI:ssä haluamme vaalia hyvää ajattelua ja tekemistä. Lanseeraamme ystäville ja yhteistyökumppaneille MDI Think Bankin. Tervetuloa tarkastamaan sen holvi ystävänpäivänä 14.2. kello 14-17 MDI:n uudessa Helsingin osoitteessa Maurinkatu 8-12.

Tapaa samalla muita tyytyväisiä ajatustallettajia ja MDI:n kasvanutta kaartia. Tilaisuudessa tarjoillaan muikeita biittejä suulle ja korville.

Ilmoittautumiset to 7.2. mennessä osoitteeseen http://bit.ly/MDI1402.

Tullessasi tuo mukanasi oma kahvikuppisi, joka jää odottamaan seuraavaa vierailuasi kahvikuppipuuhumme.

Tervetuloa!

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen