MDI Friends Day

Me MDI:ssä haluamme vaalia hyvää ajattelua ja tekemistä. Lanseeraamme ystäville ja yhteistyökumppaneille MDI Think Bankin. Tervetuloa tarkastamaan sen holvi ystävänpäivänä 14.2. kello 14-17 MDI:n uudessa Helsingin osoitteessa Maurinkatu 8-12.

Tapaa samalla muita tyytyväisiä ajatustallettajia ja MDI:n kasvanutta kaartia. Tilaisuudessa tarjoillaan muikeita biittejä suulle ja korville.

Ilmoittautumiset to 7.2. mennessä osoitteeseen http://bit.ly/MDI1402.

Tullessasi tuo mukanasi oma kahvikuppisi, joka jää odottamaan seuraavaa vierailuasi kahvikuppipuuhumme.

Tervetuloa!

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa