Uudet co-working hubit Helsinkiin ja Seinäjoelle

MDI muuttaa tänään sekä Helsingissä että Seinäjoella uusiin toimitiloihin. Tällä kertaa kiikarissa eivät olleet vain toimistoneliöt vaan myös uudet työn tekemisen tavat ja tuulet. Molemmat toimistot sijaitsevat keskellä eläväistä kaupunkiympäristöä, ja mikä parasta, toimistoissa eivät puurra vain ja ainoastaan midiläiset, vaan työkavereiksi on houkuteltu on myös muiden yritysten edustajia. ”MDI tahtoo elää kuten opettaa. Olemme olleet useassa projektissa konsultoimassa erilaisen yhteisöjen kokoamista. Nyt kun rakennamme hubeja itsekin, tästä ei voi olla kuin tohkeissaan!”, Tytti Isokangas toteaa.

Helsingin uuden hubin ydin muodostuu yhdessä Mapita Oy:n iloisen ja energisen asiantuntijatiimin kanssa, mihin kuuluvat Maarit Kahila, Anna Broberg ja Sakari Ellonen. Mapita suunnittelee ja toteuttaa karttapohjaisia kyselytutkimuksia ja analysoi aineistoja intohimonaan sujuva osallistuminen ja vuorovaikutus. Seinäjoen hubiin MDI muuttaa jo entuudestaan tutun ja rakkaan yrityskumppaninsa, Jakamo Osakeyhtiön, kanssa. Jakamo on maailman ensimmäinen palvelu, joka on suunniteltu yritysten välisen informaation jakamiseen ja hallintaan verkostoituneessa taloudessa. Yhteisöä rikastuttamaan saamme myös Juha Orrenmaan, Heidi Ahon ja Matleena Lindqvistin henkilöstöpalveluyritys Biisoni Oy:stä, J-P Tuhkasen video-, valokuvaus- ja mediatuotantoyritys Taival Mediasta sekä Mikko Panulan HappyOrNot Oy:stä.

MDI Helsinki, Kanavaranta 7 D (2. krs), 00160 Helsinki

MDI Seinäjoki, Keskuskatu 10 C 18, 60100 Seinäjoki 

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa