Uudet co-working hubit Helsinkiin ja Seinäjoelle

MDI muuttaa tänään sekä Helsingissä että Seinäjoella uusiin toimitiloihin. Tällä kertaa kiikarissa eivät olleet vain toimistoneliöt vaan myös uudet työn tekemisen tavat ja tuulet. Molemmat toimistot sijaitsevat keskellä eläväistä kaupunkiympäristöä, ja mikä parasta, toimistoissa eivät puurra vain ja ainoastaan midiläiset, vaan työkavereiksi on houkuteltu on myös muiden yritysten edustajia. ”MDI tahtoo elää kuten opettaa. Olemme olleet useassa projektissa konsultoimassa erilaisen yhteisöjen kokoamista. Nyt kun rakennamme hubeja itsekin, tästä ei voi olla kuin tohkeissaan!”, Tytti Isokangas toteaa.

Helsingin uuden hubin ydin muodostuu yhdessä Mapita Oy:n iloisen ja energisen asiantuntijatiimin kanssa, mihin kuuluvat Maarit Kahila, Anna Broberg ja Sakari Ellonen. Mapita suunnittelee ja toteuttaa karttapohjaisia kyselytutkimuksia ja analysoi aineistoja intohimonaan sujuva osallistuminen ja vuorovaikutus. Seinäjoen hubiin MDI muuttaa jo entuudestaan tutun ja rakkaan yrityskumppaninsa, Jakamo Osakeyhtiön, kanssa. Jakamo on maailman ensimmäinen palvelu, joka on suunniteltu yritysten välisen informaation jakamiseen ja hallintaan verkostoituneessa taloudessa. Yhteisöä rikastuttamaan saamme myös Juha Orrenmaan, Heidi Ahon ja Matleena Lindqvistin henkilöstöpalveluyritys Biisoni Oy:stä, J-P Tuhkasen video-, valokuvaus- ja mediatuotantoyritys Taival Mediasta sekä Mikko Panulan HappyOrNot Oy:stä.

MDI Helsinki, Kanavaranta 7 D (2. krs), 00160 Helsinki

MDI Seinäjoki, Keskuskatu 10 C 18, 60100 Seinäjoki 

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen