MDI mukaan kirjoittamaan JOSEKin tarinan seuraavaa lukua

MDIllä oli ilo olla mukana veistelemässä Joensuun seudun kehittämisyhtiön JOSEKin tarinaa vaikuttavuusarvioinnin kautta aiemmin tänä vuonna. Nyt MDI pääsee mukaan myös miettimään tarinan seuraavaa lukua, eli työstämään JOSEKin strategiaa vuoteen 2020. JOSEKissa on kolmea aiempaa ydinprosessia, yritysneuvontaa, toimialakehitystä ja seutumarkkinointia, yhdistetty yhden asiakkuusprosessin alle. Strategiatyön tavoitteena on muodostaa kullekin perustehtävälle selkeä ja innostava tavoite vuoteen 2020 ja selkiyttää asiakkuusprosessin sisältö. Työ valmistuu toukokuussa 2015.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen