Hyvin harjaannuttavia paikkoja auki

MDI hakee 1-2 harjoittelijaa viestintä- ja vaativiin asiantuntijatehtäviin. Viestintäharjoittelijan tehtävä on yhtiön viestinnän ja viestintäkanavien kehittäminen. Vaativat asiantuntijatehtävät liittyvät arviointiin ja kuntauudistukseen. Harjoittelija avustaa meneillään olevissa toimeksiannoissa ja uusien avausten tekemisessä.

Koulutusalat, joilta voi parhaiten ponnistaa harjoitteluun, ovat humanistinen tai viestintä-, yhteiskunta-, kauppa-, sosiaali- tai teknillistieteellinen, mutta emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota. Osassa toimeksiantoja on myös mahdollisuus pitkäjänteisempään työhön, gradun aiheeseen ja rahoitukseen.

Tietoteknisinä taitoina riittävät normaalien toimisto-ohjelmien hallinta ja plussaa on, jos viestintäharjoittelija hallitsee tyypilliset tämän päivän viestintätyökalut ja -kanavat. Arviointi- ja kuntauudistustehtävissä plussaa ovat verkosto-, tilasto- ja karttaohjelmien (esim. UCINET, SPSS, ArcGIS) hallinta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kielitaitovaatimuksina ovat suomi ja englanti.

Harjoittelun pituus on mielellään 3-4 kuukautta, joka ajoittuu maalis-kesäkuun ajalle. Harjoittelun voi tehdä MDI:n konttorilla joko Helsingissä tai Seinäjoella. Työnantajan maksama bruttopalkka on 1 200 euroa kuukaudessa, palkasta voi tehdä myös oman ehdotuksen. Harjoittelutuki ei ole välttämätön, mutta on hyvä mainita, jos sellaiseen on mahdollisuus.

Paikkaan haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan osoitteeseen tytti.isokangas(a)mdi.fi, liitä mukaan myös CV. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2013. Haastattelut ja päätös harjoittelupaikasta ajoittuvat helmikuulle.

Lisätietoja antaa
Tytti Isokangas

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen