Valloittavaan kaupunkipolitiikkaan

MDI:n kaupunkikehittämisen siipeä vahvistamaan liittyvät kaupunkipolitiikan grand old man Eero Holstila ja young gun Timo Hämäläinen.

Eero on keskeisiä henkilöitä kaupunkipolitiikan ensimmäisen aallon rantautumisessa Suomeen 1990-luvun puolivälissä. Tämän jälkeen Eero on vetänyt Culminatumia ja tehnyt Helsingin elinkeinojohtajana Helsingistä hauskempaa ja kilpailukykyisempää kaupunkia. Viime aikoina hän on keskittynyt kuntien elinvoimaisuuden pohdintaan. Eurooppalaiset tutkija- ja kehittäjäverkostot ovat hänelle läpeensä tuttuja.

Timo on urbanismin eturintamassa kansallisesti ja kansainvälisestikin vaikuttava suunnittelumaantieteilijä, joka tuntee kaupungit, niiden kehitykseen nykypäivänä liittyvät ongelmat ja keinot ongelmien ratkaisemiseksi. Hän on tullut tunnetuksi suomalaisia kaupunkeja ja kaupunkikehittäjiä blogissaan From Rurban to Urban (urbanfinland.com) sparraavana analyyttisenä mielipidevaikuttajana ja on varjokaavoja laativan Urban Helsinki -kollektiivin perustajajäsen. Eri mantereilta oppia, kokemusta ja osaamista hankkineen Timon taustaan kuuluu mm. konsultointia, oske-ohjelmaa ja YK-ympyröitä, tulevaisuuteen MDI.

MDI:n neuvonantajatiimissä jatkavat perustaja-omistajat KTM Jarl Matti Anttila, DI Anssi Uitto ja KTT Jukka Vesalainen sekä viiltävän nopea dosentti KTT Tero Vuorinen ja KTM Jesse Heimonen.

MDI julkistaa kaupunkipolitiikan teesinsä Hämeenlinnan Piparkakkutalossa 23.9.2014 klo 17.