MDI sparraa innovaatiokeskittymän ja yrityspalveluiden kehittämisessä Järviseudulla

MDI sparraa Järviseudun kehittämiskeskuksen toimijoita tärkeimpien yhteisten kehittämistoimenpiteiden kirkastamisessa ja liikauttamisessa vauhtiin. MDI avustaa myös Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:tä (JPYP) hiomaan yrityspalveluihin kirkasta kärkeä. Yrityksille tarjottaville kärkipalveluille laaditaan kehittämissuunnitelmat entistäkin paremman palvelutarjonnan takaamiseksi. Työtä hyödynnetään JPYP:n käynnistyvässä strategiatyössä. Työn tilaajana on Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen