MDI pajattaa Kirkkonummen valtuustoa

Kirkkonummi on pärjännyt kuntakentässä aikojen saatossa hyvin, mutta mikään kunta ei tänä päivänä ole immuuni vaikealle yleiselle taloustilanteelle tai rakenteiden ja toimintatapojen muutoksille. Kirkkonummen uusi valtuusto kokoontuu ensimmäistä kertaa isolla joukolla pidemmäksi ajaksi yhteen pohtimaan lähiajan kriittisiä kysymyksiä ja pidemmän aikavälin kukoistuksen komponentteja. MDI vastaa valtuustoseminaarin työpajaosuuksista ja sillan rakentamisesta asiantuntija-alustusten ja valtuutettujen näkemysten välillä.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen