MDI skannasi yrityspalvelut

MDI kokosi koko maan kattavan yhteenvedon julkisesti tuetuista innovaatio-, kansainvälistymis- ja alkavien yritysten palveluista alueilla. Selvityksen kohteena olivat SEKESin ja Tekelin jäsenorganisaatiot, ELY-keskukset, yliopistot ja ammattikorkeakoulut – yhteensä 130 organisaatiota. Kokonaisuutena näissä organisaatioissa on kohdistettu 2 261 henkilötyövuotta yrityspalvelutuotantoon ja käytetään 224 miljoonaa euroa vuosittain yrityksille suunnattaviin palveluihin. Työn tilasivat työ- ja elinkeinoministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö. Selvityksen rahoitti Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
 
Selvitys ilmestyi TEM:n verkkojulkaisuna marraskuussa 2012.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne