Uutuuskirja Kaupunkipolitiikan uusi aika julkistetaan 23.10. – seuraa striimiä tai tule paikan päälle

Seuraa julkistamistilaisuutta suorana striimin kautta 23.10. klo 8 alkaen.

Kaupunkipolitiikka saa ensi viikolla kauan kaivatun perusteoksen, kun Kaupunkipolitiikan uusi aika julkistetaan keskiviikkona 23.10. klo 8 Helsingin Kaupunginmuseolla. Uutuuskirja lupaa kättä pidempää ja struktuuria kaupunkipolitiikan monitahoiseen keskusteluun – se piirtää Suomen kaupungistumisen kehityskaaren, täsmentää kaupunkipolitiikan käsitteet, kuvaa valtiollisen kaupunkipolitiikan vaiheita ja esittelee 20-luvun kaupunkipolitiikan sisällölliset haasteet. Kirjan ovat toimittaneet Eero Holstila ja Timo Hämäläinen.

Kirjan toimittajat Eero Holstila ja Timo Hämäläinen toivovat kaupunkipolitiikasta kiinnostuneiden löytävän kirjasta uusia ajatuksia ja näkökulmia.

”Kaupunkipoliittisten ratkaisujen tekijät ja niiden väliset roolit ovat muuttuneet ajan mittaan. Kirja lisää jatkumoon uuden luvun kuvaamalla kuinka kansalaisyhteiskunta on hiljalleen noussut kaupunkien elinvoimaa kehittäväksi toimijaksi”, sanoo Timo Hämäläinen.

Kaupunkipolitiikan uusi aika tarjoaa välineitä kaupunkipolitiikan keskusteluun.

Tilaa kirja jo ennakkoon kustantajan verkkokaupasta: https://www.rakennustietokauppa.fi/kaupunkipolitiikan-uusi-aika/115175/dp

Tilaisuuden ohjelma

Kirjan esite