Timo Aro MDI:n pelipaitaan

Syyskuun siirtoikkunan auettua MDI:llä on ilo julkistaa syksyn suurin kiinnitys. Aiemmin MDI:n neuvonantajana ja Porin kaupungin kehittämispäällikkönä toiminut VTT Timo Aro siirtyy MDI:n leiriin – ja suoraan pelaavan kokoonpanon kärkeen. Siirron myötä MDI vahvistaa entisestään valmiuksiaan tukea tietoon perustuvaa päätöksentekoa.

Timo Aro
Kuva: Juha Saastamoinen

Timo tulee työskentelemään asiantuntijana hänelle entuudestaan tuttujen ja rakkaiden aiheiden parissa.
– Timo on Suomen ykköstykki, kun puhutaan alue- ja väestörakenteen kehitystrendien tarkastelusta. Alaa seuraavat tuntevat Timon ahkerana tviittaajana ja provosoivanakin keskustelun herättäjänä, MDI:n hallituksen puheenjohtaja Janne Antikainen hehkuttaa. Timon osaaminen ja käytössä oleva tietopohja palvelevat suoraan asiakkaidemme pyrkimyksiä vahvistaa tietoon perustuvaa johtamista, Janne jatkaa.

Konsulttimaailma on Timolle entuudestaan tuttu hänen toimittuaan useiden kuntien, alueiden ja ministeriöiden neuvonantajana oman yrityksensä puitteissa. Jatkossa sama palvelu on tarjolla MDI:n kautta. Timo itse näkee siirrossa myös mahdollisuuden haastaa itseään.
– Porin kaupungilta pois työntäviä tekijöitä ei ollut. Mahdollisuus siirtyä kokonaan MDI:n porukkaan tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Siksi se tuntui sopivalta ratkaisulta tässä kohdassa, Timo myhäilee.

Timo aloittaa työt MDI:ssä 6.11.2017.

Lisätietoja: Janne Antikainen, janne.antikainen(a)mdi.fi, 040 764 1829