Timo Aro MDI:n pelipaitaan

Syyskuun siirtoikkunan auettua MDI:llä on ilo julkistaa syksyn suurin kiinnitys. Aiemmin MDI:n neuvonantajana ja Porin kaupungin kehittämispäällikkönä toiminut VTT Timo Aro siirtyy MDI:n leiriin – ja suoraan pelaavan kokoonpanon kärkeen. Siirron myötä MDI vahvistaa entisestään valmiuksiaan tukea tietoon perustuvaa päätöksentekoa.

Timo Aro
Kuva: Juha Saastamoinen

Timo tulee työskentelemään asiantuntijana hänelle entuudestaan tuttujen ja rakkaiden aiheiden parissa.
– Timo on Suomen ykköstykki, kun puhutaan alue- ja väestörakenteen kehitystrendien tarkastelusta. Alaa seuraavat tuntevat Timon ahkerana tviittaajana ja provosoivanakin keskustelun herättäjänä, MDI:n hallituksen puheenjohtaja Janne Antikainen hehkuttaa. Timon osaaminen ja käytössä oleva tietopohja palvelevat suoraan asiakkaidemme pyrkimyksiä vahvistaa tietoon perustuvaa johtamista, Janne jatkaa.

Konsulttimaailma on Timolle entuudestaan tuttu hänen toimittuaan useiden kuntien, alueiden ja ministeriöiden neuvonantajana oman yrityksensä puitteissa. Jatkossa sama palvelu on tarjolla MDI:n kautta. Timo itse näkee siirrossa myös mahdollisuuden haastaa itseään.
– Porin kaupungilta pois työntäviä tekijöitä ei ollut. Mahdollisuus siirtyä kokonaan MDI:n porukkaan tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Siksi se tuntui sopivalta ratkaisulta tässä kohdassa, Timo myhäilee.

Timo aloittaa työt MDI:ssä 6.11.2017.

Lisätietoja: Janne Antikainen, janne.antikainen(a)mdi.fi, 040 764 1829

Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kuntien ja maakuntien elinvoimapolitiikalle annettiin tuoreimmassa kuntakyselyssä hieman korkeammat arvosanat kuin vuonna 2021. Arvio seudullisista ja ylimaakunnallisista elinvoimatoimista oli puolestaan viime vuoden tasolla. Kunnan omat toimet elinvoiman vahvistamiseksi on jälleen arvioitu korkeammalle kuin alueelliset elinvoimatoimet.

Lue lisää Elinvoimapolitiikan kokonaisarvosana on viime vuoden tasolla – tutustu kuntakyselyn ensimmäisiin tuloksiin!

Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

AGDA on Pohjoismaisen tasa-arvorahaston (NIKK) rahoittama kehittämishanke, joka sai virallisen starttinsa viime marraskuun alussa. Hankkeessa pureudutaan diversiteetin ja inkluusion mahdollisuuksiin TKI-kentällä, etenkin vihreän siirtymän teemaan liittyen.

Lue lisää Kestävä vihreä siirtymä saavutetaan panostamalla TKI-kentän moninaisuuteen – AGDA-hanke jatkaa teeman parissa

Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa 

MDI Public Oy siirtyy vuoden 2023 alusta FCG Consulting Groupin tytäryhtiöksi. Tämä on pieni muutos suhteessa suurempiin yhteiskunnallisiin muutoksiin, jotka liittyvät lainsäädännön ja palvelurakenteiden uudistuksiin. Voi siis todeta, että vain muutos on pysyvää. Toisaalta tietyt ilmiöt eivät muutu ja organisaatioiden tavoitteena oleva kestävä kehittäminen jatkuu.

Lue lisää Työtä hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi yhdessä monialaisen asiakaskunnan kanssa