Timo Aro MDI:n pelipaitaan

Syyskuun siirtoikkunan auettua MDI:llä on ilo julkistaa syksyn suurin kiinnitys. Aiemmin MDI:n neuvonantajana ja Porin kaupungin kehittämispäällikkönä toiminut VTT Timo Aro siirtyy MDI:n leiriin – ja suoraan pelaavan kokoonpanon kärkeen. Siirron myötä MDI vahvistaa entisestään valmiuksiaan tukea tietoon perustuvaa päätöksentekoa.

Timo Aro
Kuva: Juha Saastamoinen

Timo tulee työskentelemään asiantuntijana hänelle entuudestaan tuttujen ja rakkaiden aiheiden parissa.
– Timo on Suomen ykköstykki, kun puhutaan alue- ja väestörakenteen kehitystrendien tarkastelusta. Alaa seuraavat tuntevat Timon ahkerana tviittaajana ja provosoivanakin keskustelun herättäjänä, MDI:n hallituksen puheenjohtaja Janne Antikainen hehkuttaa. Timon osaaminen ja käytössä oleva tietopohja palvelevat suoraan asiakkaidemme pyrkimyksiä vahvistaa tietoon perustuvaa johtamista, Janne jatkaa.

Konsulttimaailma on Timolle entuudestaan tuttu hänen toimittuaan useiden kuntien, alueiden ja ministeriöiden neuvonantajana oman yrityksensä puitteissa. Jatkossa sama palvelu on tarjolla MDI:n kautta. Timo itse näkee siirrossa myös mahdollisuuden haastaa itseään.
– Porin kaupungilta pois työntäviä tekijöitä ei ollut. Mahdollisuus siirtyä kokonaan MDI:n porukkaan tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Siksi se tuntui sopivalta ratkaisulta tässä kohdassa, Timo myhäilee.

Timo aloittaa työt MDI:ssä 6.11.2017.

Lisätietoja: Janne Antikainen, janne.antikainen(a)mdi.fi, 040 764 1829

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen