Sydämenmuotoiset paikat vapaana – hae MDI Harjoitteluun 30.11. mennessä

Avaamme jälleen harjoittelijahaun tekeväiseen tiimiimme työskentelemään sekä MDI:n ulkoisissa asiakasprojekteissa että sisäisissä kehittämishankkeissa. Harjoittelun aikana saat oppia ja kokemusta monipuolisista avustavista asiantuntijatehtävistä. 

Etsimme harjoittelijoita erityisesti kahdella profiililla:

  • Työllisyys- ja hyvinvointiasioista kiinnostunut työmyyrä. Harjoittelijan työtehtävät sisältävät avustavia tutkimustehtäviä, kuten aineistonkeruuta (esim. haastatteluita ja kyselyitä) sekä projektihallintaan liittyviä tehtäviä.
  • Uteliaalla mielellä varustettu viestijä. Intohimonasi on vaikuttava viestintä. Olet taitava kirjoittaja, ja hyppäät mielelläsi mukaan monipuolisiin projekteihimme. Harjoittelijan työtehtävät sisältävät mm. uutisten ja tiedotteiden kirjoittamista, oikolukua, verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja hankeviestintää. Emme edellytä graafisen alan osaamista, mutta toivomme, että haluat innokkaasti oppia hyödyntämään graafisen suunnittelun välineitä työsi tukena.

Harjoittelu sopii esimerkiksi graduvaiheessa olevalle yhteiskunta-, sosiaali-, valtio-, talous- tai viestintätieteiden opiskelijalle. Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista!

Työn ajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelun jo tammikuussa 2022. Harjoittelujaksojen kestosta voimme neuvotella tapauskohtaisest – tyypillisesti harjoittelut ovat kestäneet meillä noin 3–6 kk.

Toivomme hakijalta

  • reipasta ja rohkeaa asennetta tutustua asiantuntijatyöhön
  • työhön tarttuvaa otetta, hyvää motivaatiota ja asennetta
  • kykyä työskennellä ryhmässä ja itsenäisesti
  • tiedonkeruun ja tiedonkäsittelyn menetelmien taitoja (tai nopeaa oppimista)

Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, mutta arvostamme motivaatiota ja kiinnostusta teemoja kohtaan. Tarjoamme puolestamme harjoittelijalle oppia ja kokemusta työllisyys- ja hyvinvointiasioiden sekä viestinnän laaja-alaisista asiantuntijatehtävistä sekä monipuolisen tehtäväkentän kannustavassa ja tekeväisessä porukassa.

Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella, ja teemme töitä myös etänä. 

Emme edellytä harjoittelutukea. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus harjoittelutukeen, kannattaa se mainita hakiessa.

Lisätiedot

Työllisyys- ja hyvinvointiasioista kiinnostunut työmyyrä:
Johtava asiantuntija Mikko Valtakari, mikko.valtakari@mdi.fi

Uteliaalla mielellä varustettu viestijä:
Asiantuntija Marjo Honkaranta, marjo.honkaranta@mdi.fi

Hakemukset

Hae harjoittelupaikkaa vastaamalla hakulomakkeeseen viimeistään 30.11.2021 klo 12.00: https://q.surveypal.com/MDIharkka2021. Viimeisellä sivulla voit lisätä myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si. HUOM! Lomake tulee täyttää kerralla alusta loppuun.

Odotamme hakemustasi, yllätä meidät!

Artikkelia päivitetty 11.11.2021 harjoittelutuen osalta.

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa