Viestintäleiri Keski-Suomen Leader-ryhmille

Keski-Suomen Leader-ryhmien viestintäleirillä pohdittiin Keski-Suomen maaseudun sekä Leader-ryhmien viestintää ja tulevaisuutta. Tavoitteena oli kerätä ja arvioida menneiden viestintähankkeiden vakiintuneita viestintäkäytäntöjä ja onnistumisia, joita hyödynnetään viestintämallin uudistuksen pohjana. Uudella rahoituskaudella viestintää hoitaa yhteinen CAP-alueviestijä, kun menneillä ohjelmakausilla ryhmät ovat toteuttaneet maakunnallisia viestintähankkeita.

Osallistujat valmistautuivat leiripäivään ennakkotehtävällä – jokainen etsi esimerkin hankeviestinnän onnistumisesta omalta alueeltaan ja valtakunnallisesti. Näitä käytettiin inspiraationa keskustelun pohjalla. Leiri jakautui kahteen osaan: viestinnän parhaiden toimintatapojen kartoitukseen ja tulevaisuuskatsaukseen. Menetelmänä käytettiin mm. Learning caféta. Leirin yhteiskehittäminen tuotti ryhmille yhteistä näkemystä ja ajatuksia Keski-Suomen Leader-viestinnän järjestämisestä tulevaisuudessa sekä ristiinpölytti osallistujien kokemuksia, ajatuksia ja ideoita. Leirille osallistuivat Leader JyväsRiihi, Leader Maaseutukehitys, Leader Vesuri ja Leader Viisari.

Pyydä tarjous

Toteutamme vuosittain ~100 erilaista toimeksiantoa lyhyistä työpajatoteutuksista monivuotisiin tutkimushankkeisiin.

Verkkokauppa

Kehitys kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? MDI:n kaupassa voit haarukoida erilaisten toteutusten hintaa ja halutessasi saat arviosta koonnin sähköpostiin.

Siirry verkkokauppaan