VASEKin tietopalvelu

MDI toteutti Vaasanseudun Kehitys Oy:lle (VASEK) digitaalisen tietopalvelun, johon on kerätty tärkeimpiä Vaasan seutua kuvaavia tilastoja väestöön, työllisyyteen, yritystoimintaan ja aluetalouteen sekä alueen vetovoimaan liittyen. Vaasan seudun kuntiin kuuluvat Vaasa, Isokyrö, Korsnäs, Laihia, Maalahti, Mustasaari ja Vöyri.

VASEKin ja sen jäsenkuntien tiedolla johtamisen tueksi tarvitaan jatkuvasti tietoa aluekehityksestä ja yritystoimintaa kuvaavista mittareista. Lisäksi tiedon on tärkeä olla yhä ajantasaisempaa ja jatkuvasti päivittyvää. Vaasan seutua kuvaavien tilastojen lisäksi Tampere, Oulu ja Lappeenranta valittiin verrokkikaupungeiksi, sillä ne ovat esimerkiksi elinkeinorakenteeltaan samantyyppisiä. Tietopalvelussa informatiiviset ja monipuoliset kustomoitavat visualisoinnit ovat esim. johdon ja työntekijöiden käytössä helposti ja lisäksi hyödynnettävissä VASEKin jatkuvassa viestinnässä.

Tietopalvelu löytyy osoitteesta vasek.fi/aluekehitys/tietopalvelu.

Nyt julkaistu tietopalvelu on toteutettu VASEKin ja Vaasan kaupungin kanssa yhteistyössä.

Pyydä tarjous

Toteutamme vuosittain ~100 erilaista toimeksiantoa lyhyistä työpajatoteutuksista monivuotisiin tutkimushankkeisiin.

Verkkokauppa

Kehitys kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? MDI:n kaupassa voit haarukoida erilaisten toteutusten hintaa ja halutessasi saat arviosta koonnin sähköpostiin.

Siirry verkkokauppaan