Nimitysuutisia: Juho Nyman johtavaksi asiantuntijaksi

Juho työskentelee erityisesti työvoima- ja yrityskysymysten parissa.

Iloksemme pääsemme kertomaan henkilöstöuutisia. MDI:llä jo työskentelevä Juho Nyman on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi. Juho on toteuttanut viimeisen reilun 10 vuoden aikana kymmeniä arviointeja ja tutkimusselvityksiä erityisesti työllisyys-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikkaan liittyen. Viime aikoina hän on työskennellyt muun muassa jatkuvaan oppimiseen ja työvoiman osaamistarpeisiin, innovaatioekosysteemeihin, työllisyyspalveluihin, työllisyysvaikutusten arviointeihin ja yritystuki-instrumentteihin liittyvien teemojen parissa. Hän on kokenut asiantuntija erilaisten ohjelma-, hanke- ja kokeiluarviointien tekijänä.

Onnea Juho!

Tutustu myös muihin midiläisiin osoitteessa mdi.fi/me

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen