Mikko Valtakari ja Juho Nyman MDI:n punaiseen

Syyskuun siirtomarkkina jatkuu vilkkaana. MDI teki kovan luokan hankinnat keskikentälleen, kun FL Mikko Valtakari ja FM Juho Nyman liittyvät tiimiin lokakuun alussa. Molemmat ovat varmaotteisia ja tiiviiseen pelitahtiin tottuneita ammattilaisia, jotka tuovat mukanaan voittamisen kulttuuria ja uusia pelikuvioita. Kaksikon siirron myötä MDI vahvistaa huomattavasti osaamistaan innovaatio-, elinkeino- ja työllisyyspolitiikan saralla.

mikkojajuho
Mikko Valtakari ja Juho Nyman

Mikko on rakentanut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana menestyvää liiketoimintaa mm. LTT:llä, HSE:llä ja viimeksi Tempo Economicsissa. Juho on puolestaan toiminut noin kuusi vuotta tutkijana ja Mikon aisaparina Tempo Economicsissa. Mikko on tyytyväinen siirtoon, jota on valmisteltu jo jonkin aikaa.

– Olemme huomanneet, että osaamisemme täydentävät toisiaan ja toimintatapamme ovat samankaltaiset. Se luo hyvät lähtökohdat yhdistää voimamme. Lisäksi uudessa kotipesässä Tempo Economicsissa tekemämme julkisen sektorin arviointi- ja konsultointityö saa luontevan jatkumon, Mikko toteaa.

MDI:n toimitusjohtaja Tommi Ranta on siirrosta luonnollisesti tohkeissaan.

– Mikko ja Juho tuovat lisää vääntöä meidän tekemiseen. Erityisesti kaksikko vahvistaa tutkimuksellista otetta ja menetelmäosaamista, mikä parantaa entisestään edellytyksiämme tarjota asiakkaillemme näkemyksellistä konsultointia, Tommi hehkuttaa.

– Yhdistetyin voimin voimme palvella entistä paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme, Mikko päättää hymyillen.

Mikko ja Juho aloittavat asiantuntijoina 1.10.2017. Samalla yritys on kutsunut Mikon osakkaaksi.

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin