Mikko Valtakari ja Juho Nyman MDI:n punaiseen

Syyskuun siirtomarkkina jatkuu vilkkaana. MDI teki kovan luokan hankinnat keskikentälleen, kun FL Mikko Valtakari ja FM Juho Nyman liittyvät tiimiin lokakuun alussa. Molemmat ovat varmaotteisia ja tiiviiseen pelitahtiin tottuneita ammattilaisia, jotka tuovat mukanaan voittamisen kulttuuria ja uusia pelikuvioita. Kaksikon siirron myötä MDI vahvistaa huomattavasti osaamistaan innovaatio-, elinkeino- ja työllisyyspolitiikan saralla.

mikkojajuho
Mikko Valtakari ja Juho Nyman

Mikko on rakentanut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana menestyvää liiketoimintaa mm. LTT:llä, HSE:llä ja viimeksi Tempo Economicsissa. Juho on puolestaan toiminut noin kuusi vuotta tutkijana ja Mikon aisaparina Tempo Economicsissa. Mikko on tyytyväinen siirtoon, jota on valmisteltu jo jonkin aikaa.

– Olemme huomanneet, että osaamisemme täydentävät toisiaan ja toimintatapamme ovat samankaltaiset. Se luo hyvät lähtökohdat yhdistää voimamme. Lisäksi uudessa kotipesässä Tempo Economicsissa tekemämme julkisen sektorin arviointi- ja konsultointityö saa luontevan jatkumon, Mikko toteaa.

MDI:n toimitusjohtaja Tommi Ranta on siirrosta luonnollisesti tohkeissaan.

– Mikko ja Juho tuovat lisää vääntöä meidän tekemiseen. Erityisesti kaksikko vahvistaa tutkimuksellista otetta ja menetelmäosaamista, mikä parantaa entisestään edellytyksiämme tarjota asiakkaillemme näkemyksellistä konsultointia, Tommi hehkuttaa.

– Yhdistetyin voimin voimme palvella entistä paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme, Mikko päättää hymyillen.

Mikko ja Juho aloittavat asiantuntijoina 1.10.2017. Samalla yritys on kutsunut Mikon osakkaaksi.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen