MDI vauhdittaa FRUSHin järjestämistä

FRUSH on kiertotalouden tapahtuma, joka kokoaa alan asiantuntijoita, kehittäjiä, yrityksiä ja rahoittajia 11.-12.10.2017 Forssan Kehräämöön. Tapahtuman tavoitteena on ideoida uusia kiertotalouden toimintamalleja ja kiihdyttää alan startup-yritysten kasvua. FRUSH sisältää puheenvuoroja, työpajoja ja pitsauskisan. Tapahtuma tarjoaa tuoreimman tiedon lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen ja rahoitusmahdollisuuksien löytämiseen. FRUSH:in päätoteuttajana on Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), rahoituksesta vastaavat Hämeen liitto, Forssan kaupunki ja SEUTU-ohjelma. MDI sparraa HAMKia tapahtuman järjestämisessä sekä tekee taustatöitä osallistujien aktivoimiseksi, sitouttamiseksi ja innostamiseksi. MDI:n tiimissä on mukana myös TEMin entinen kansliapäällikkö Erkki Virtanen, joka oli yksi kiertotalouskeskustelun käynnistäjistä ja aktivoijista.

www.frush.fi

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen