MDI Akatemia 2022 pyörähti käyntiin Innovation BootCampilla

MDI Akatemia 2022 eli aluekehittäjän koulutusohjelma käynnistyi helmikuun alussa kick-offissa ja Innovation BootCampilla. Vuorokauden mittainen Innovation BootCamp järjestettiin yhteistyössä Crazy Townin, MDI:n ja Urban Millin kanssa. BootCampilla työskenneltiin yrittäjämäisten yhteisöjen ja uuden työn teemoissa.

Seuraavaksi akatemialaiset tutustuvat tiedolla johtamiseen ja työkaluihin toukokuisessa webinaarissa. Syksyllä lähdemme yhdessä opintomatkalle ja syyskauden päätteeksi perehdymme akatemialaisten harjoitustöihin ja järjestämme valmistujaiset. MDI Akatemian tavoitteena on tarjota tietoa, näkemyksiä ja avauksia aluekehittämisen eri puolista sekä verkottaa aihepiiristä kiinnostuneita.

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin