Kasvavalla vauhdilla uuteen vuoteen

MDI:n asiantuntijatiimi ja neuvonantajakaarti vahvistuivat tammikuun vaihteessa uusilla talenteilla. Iina Tunkkari ja Sebastian Hovi aloittivat asiantuntijoina, ja pitkän linjan paikkatieto- ja tietopalveluammattilainen Timo Widbom liittyi neuvonantajatiimiimme.

Iina on Tampereen yliopistosta kunta- ja aluejohtamisen opintosuunnasta valmistunut hallintotieteiden maisteri, jonka kiinnostuksen kohteena on erityisesti kuntien viestintä. Sebastian on yhteiskuntamaantieteilijä, joka tuntee tarkasti muun muassa maakuntaliittojen edunvalvonnan prosessit sekä aluekehittämisen ja -suunnittelun toimintakentän.

Timo tuo mukanaan lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksen paikkatietojärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä tiedolla johtamisessa ja päätöksenteon tukena. Päätyökseen hän toimii tietopalveluasiantuntijana Porin kaupungilla ja valmistelee väitöskirjatyötään Tampereen yliopiston teknis-taloudellisessa tietojohtamisen tohtoriohjelmassa Porin yksikössä.

Tutustu uusiin midiläisiin ja osaamiseemme tarkemmin osoittessa mdi.fi/me.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne