Haemme joukkoomme innokasta data-analyytikon alkua – yllätä meidät hakemuksella 18.3. mennessä!

Avaamme jälleen harjoittelijahaun tekeväiseen tiimiimme työskentelemään sekä MDI:n ulkoisissa asiakasprojekteissa että sisäisissä kehittämishankkeissa. Harjoittelun aikana saat oppia ja kokemusta monipuolisista avustavista asiantuntijatehtävistä. Asiantuntijaharjoittelijana pääset kasvattamaan osaamistasi ja tuomaan tuoretta näkökulmaa erilaisiin toimeksiantoihimme.

Haussa innokas analyytikon alku

Toivomme, että tulet luontevasti toimeen numeroiden ja Excelin kanssa sekä omaat hyvät valmiudet käsitellä määrällistä tietoa ja jatkojalostaa tietomassoja analysoitavaksi. Kykenet hakemaan itsenäisesti tietoja avoimista tietokannoista kuten Tilastokeskukselta. Osaat visualisoida alueiden kehitystä kuvaavaa dataa, kuten väestötietoja, taulukoin sekä graafein, ja pystyt tuottamaan tilastoihin pohjautuen kirjallista analyysia. Toivomme harjoittelijalta työhön tarttuvaa otetta, hyvää motivaatiota ja asennetta tutustua asiantuntijatyöhön sekä kiinnostusta aluekehityksen tarkasteluun erilaisten tilastojen valossa. Olet myös innokas oppimaan uusien työkalujen ja menetelmien käyttöä.

Harjoitteluun soveltuvia koulutustaustoja ovat esimerkiksi tilastotiede, matematiikka, maantiede, aluetiede ja yhteiskuntatieteet. Koulutustaustallasi ei kuitenkaan ole ratkaisevaa merkitystä, kunhan olet yliopisto-opintojesi loppuvaiheessa.

Koska haemme ensisijaisesti innostunutta, motivoitunutta ja meidän tiimiimme sopivaa tekijätyyppiä, emme kiinnitä koulutustaustaan turhan tarkkaa huomiota – tulevaisuuden osaaminen kun voi löytyä yllättävistäkin suunnista! Kaikkein tärkeintä on, että olet työteliäs ja halukas oppimaan, hallitset perustaidot Excelin käytöstä sekä määrällisten analyysien ja tarkastelujen toteuttamisesta ja olet sujuvasanainen etenkin kirjallisesti, mutta myös suullisesti.

Työn ajankohdasta voidaan sopia erikseen, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan harjoittelun mahdollisimman pian. Harjoittelujaksojen kestosta voimme neuvotella tapauskohtaisesti – tyypillisesti harjoittelut ovat kestäneet meillä noin 3–6 kk. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella ja teemme töitä myös etänä.

Työnantajan maksama bruttopalkka on 1500 euroa kuukaudessa. Emme edellytä harjoittelutukea. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus harjoittelutukeen, kannattaa se mainita hakiessa.

Hakemukset

Yllätä meidät hakemuksellasi viimeistään 18.3.2022 klo 12.00. Hae työpaikkaa vastaamalla hakulomakkeeseen: https://bit.ly/MDIHarjoittelu032022

Viimeisellä sivulla voit lisätä myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si. HUOM! Lomake tulee täyttää kerralla alusta loppuun.

Lisätiedot

Asiantuntija Henrika Ruokonen (040 848 5557, henrika.ruokonen@mdi.fi)
Toimitusjohtaja Tommi Ranta (040 588 2839, tommi.ranta@mdi.fi)

Ilmoitus on julkaistu myös yliopistojen JobTeaser ja Valojobs-palveluissa.

Odotamme hakemustasi, yllätä meidät!

Artikkelia päivitetty 10.3.2022 palkkauksen ja harjoittelutuen osalta.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen